L'escola francesa avança l'horari per agilitzar el trànsit de la zona

El canvi s’iniciarà al setembre i es complementarà amb un nou servei d’esplai

L'escola francesa avança l'horari per agilitzar el trànsit de la zonaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Massana va aprovar ahir el canvi lectiu de l’horari de l’escola de primera ensenyança francesa. A partir del setembre els alumnes començaran i sortiran un quart d’hora abans. És a dir, iniciaran les classes a les 8.45 i finalitzaran la jornada a les 16.30 hores. Es tracta d’una aposta de l’administració comunal que té com a objectiu agilitzar el trànsit que congestiona la parròquia durant les hores d’entrada i sortida en aquesta zona. D’aquesta manera s’evitarà que els estudiants de l’escola francesa coincideixin amb els de l’escola andorrana, que es troben molt a prop.

“Vull fer un agraïment en nom del comú de la Massana als pares, professors i personal de l’escola per acceptar el canvi d’horari lectiu que els vam sol·licitar des del comú”, va comentar ahir Jordi Areny, conseller de Finances, durant la sessió ordinària de consell de comú.

En aquesta línia, l’ens ha aprovat la creació d’una nova taxa d’un nou servei flaix que oferirà l’esplai de la parròquia també a partir del mes de setembre. Es tracta d’un servei de guarda que tindrà un cost de 12 euros mensuals per nen i que s’ha creat per donar resposta al canvi d’horari. En aquest sentit, des del comú s’ha informat que aquest servei addicional serà de mitja hora (de 16.30 a 17 hores) totes les tardes de dilluns a divendres i s’oferirà també als alumnes inscrits a l’escola andorrana.

VALLNORD TINDRÀ UN NOU DIRECTOR AL SETEMBRE

La cònsol major de la Massana, Olga Molné, va anunciar ahir davant d’una pregunta formulada per la premsa després del consell ordinari de comú que a final de setembre s’escollirà el nou director de Vallnord-Pal Arinsal. Molné va desmentir que hi hagués actualment cap nom definitiu sobre la taula, ja que algunes fonts assenyalaven David Ledesma com a principal candidat, actual director de màrqueting de Grandvalira. El procés, actualment aturat, es reprendrà al setembre a càrrec d’una empresa de selecció de personal.

tracking