Convocatòria per enderrocar dos xalets en estat de ruïna

Les edificacions es troben ubicades en una zona sensible d’allaus

Convocatòria per enderrocar dos xalets en estat de ruïnaarxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

S’ha convocat un concurs públic per a la realització dels treballs d’enderroc de dos xalets ubicats a la urbanització les Salines del Serrat. Així ho va fer públic ahir el darrer número del BOPA. El motiu per executar aquest enderroc s’origina en una demanda del mateix comú d’Ordino, que va informar que es tracta de dos xalets que es troben en estat ruïnós en una zona d’allaus, un fet que podria resultar perillós en situacions de meteorologia adversa. Els xalets en qüestió es troben ubicats en dues parcel·les sense cap ús a la urbanització de les Salines, a la parròquia ordinenca.

Pel que fa a la durada i al preu dels treballs s’ha estimat que serà de dos mesos i suposarà un cost aproximat de 47.251 euros. Segons informen a l’edicte, la junta de govern va aprovar el plec de bases i condicions tècniques i administratives per a la convocatòria del concurs. Les persones interessades a participar-hi poden retirar la documentació al servei de Tràmits en horari d’atenció al públic. La documentació es pot adquirir en paper a un preu de 20,50 euros o bé en suport informàtic a un preu de 15,50. També es pot descarregar a la pàgina web del comú a l’apartat concursos. Les propostes han de ser presentades abans de les 12.00 hores del 6 de setembre del 2021 al servei de Tràmits i l’obertura dels plecs s’efectuarà el mateix dia a les 12.15 hores.

Durant les últimes tempestes i ventades fortes produïdes al país la zona de les Salines ha registrat ratxes des de 80 quilòmetres per hora durant la ventada del dimarts passat fins a 92 quilòmetres per hora que el servei de Meteorologia d’Andorra va recollir durant el temporal de la tarda del 17 de juny.

tracking