TEMPORAL

La carretera de Bixessarri tallada per inundacions

Les fortes pluges han provocat afectacions de nou a la parròquia de Sant Julià

Llevaneus a Bixessarri el 20 de juliol per esllavissades de rocs
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les fortes pluges d'aquesta tarda han provocat de nou afectacions a la parròquia de Sant Julià de Lòria on s'ha acumulat aigua a Bixessarri i a hores d'ara la carretera general sis està tallada en ambdós sentits de la marxa a causa del desbordament d'un torrent. Els bombers s'hi han desplaçat als volts de les 19.30h. El Departament de Mobilitat ha notificat les afectacions viàries mitjançant les xarxes socials.

Segons ha comunicat Govern, efectius del Coex, bombers, policia, protecció civil iagents de Circulació del comú de Sant Juliàhi estan actuant per contenir les torrentades provocades pel fort episodi de pluja i restablir el pas de la circulació el més aviat possible. El ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy i el secretari d'Estat d'Interior, Joan León coordinen les actuacions a la zona. El Coex ha portat el llevaneus per treure les pedres. Bombers també han fet diverses actuacions a altres punts del país.

El Servei Meteorològic ha informat que les fortes tempestes que han afectataquesta tarda han deixat un registre màxim de 34,6mm a Aixàs dels quals 32,2mm s'han acumulat en només 30 minuts. El canvi en la direcció del vent fa pocs minuts ha provocat que els nuclis més actius es desviïn en direcció sud-est.

Un incident similar es va dur a terme fa just un mes quan una esllavissada provocada per la caiguda de rocs i altres materials a l’alçada de la Borda de l’Arenava tallar la carretera general 6.

Bixessarri avui després de les inundacions

La carretera de Bixessari tallada per inundacions

El ministre Víctor Filloy i el secretari d'Estat d'Interior, Joan León coordinen les actuacions a la zona

Altres zones del país també s'han vist afectades

tracking