x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

La cremada de falles i Los Manolos, a la Festa del Poble de la capital

Els actes programats per la corporació tindran lloc el 23 i el 24 de juny
Actualitzada 18/06/2021 a les 12:40
Una cremada atípica de falles o el concert de Los Manolos són els principals reclams de la Festa del Poble d’Andorra la Vella, que es viurà el 23 i el 24 de juny, segons van anunciar des del comú ahir, en una roda de premsa celebrada al Centre de Congressos de la capital.

Els actes començaran a la una del migdia, amb l’arribada de la flama del Canigó i, més tard, a les set, se celebrarà el tradicional acte a Casa de la Vall per repartir la flama a les altres parròquies. Ja al vespre, a dos quarts de dotze de la nit, hi haurà la cremada de falles, que aquest any serà diferent que en les edicions anteriors. Es farà en tres ubicacions diferents: la plaça del Consell General, la del Poble i Guillemó, amb tres cremades simultànies que començaran i acabaran a la mateixa hora.

El 24, a la plaça del Poble tindrà lloc el concert de Los Manolos, un clàssic d’aquesta celebració a la capital, amb accés lliure. El vermut ha quedat suspès.

“El fet de fer-ho a la una del migdia, sense vermut, cap any hi reuníem mil persones perquè és una festa molt local, per tant amb els que serem no serà necessari prendre gaires mesures, és a l’aire lliure i s’haurà de portar mascareta”, va manifestar la cònsol major, Conxita Marsol. A més a més, al carrer Doctor Vilanova hi haurà activitats infantils i a la nit, focs artificials des de l’antiga plaça de braus.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts