La Serenalla aposta per les 'performances' artístiques

L’esdeveniment torna al Prat Gran amb una oferta més àmplia

La Serenalla aposta per les 'performances' artístiquesComú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Serenalla Market torna al Prat Gran de la Massana després d’un any de parèntesi per la pandèmia amb diverses novetats. Una de les més destacades són les performances artístiques, que combinaran la dansa amb disciplines plàstiques i que volen implicar el públic. El comú també va destacar que la Serenalla presenta en aquesta edició una oferta cultural i de lleure més àmplia.

L’esdeveniment, a més, aposta enguany pels artistes locals, tant pel que fa als concerts com per les propostes artístiques. En aquesta edició tindrà un paper molt destacat el producte de proximitat, el valor afegit del territori i la renovació dels negocis tradicionals. Al voltant d’aquest tema hi haurà taules rodones a l’espai Àgora i es podrà veure en directe la feina de diferents artesans. El mercat s’allargarà fins divendres.

El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà va destacar ahir la renovació de la Serenalla per adaptar-se als protocols sanitaris com la creació de dues zones gastronòmiques, en lloc d’un espai únic, per repartir millor els visitants en àrees de pícnic, o el sentit únic de la zona comercial.

Per la seva banda, la coordinadora de l’esdeveniment, Isabel Rodrigo, va explicar que hi haurà una gran diversitat d’accions, des de tallers fins a espectacles i demostracions, sota el fil conductor de la sostenibilitat i la promoció de la convivència, ja que per davant de tot pretén ser un punt de retrobament social. Com va recordar l’equip organitzatiu durant la presentació d’ahir, la Serenalla és un esdeveniment d’oci multidisciplinari que gira al voltant dels conceptes de vida saludable i la creativitat.

tracking