x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Turisme

Vallnord-Pal Arinsal obre temporada amb 3.200 visitants

Marticella, satisfet amb les xifres assolides el primer cap de setmana
Un ciclista realitzant un descens.

Vallnord-Pal Arinsal obre temporada amb 3.200 visitants

Un ciclista realitzant un descens.

VALLNORD
Actualitzada 14/06/2021 a les 12:01
Vallnord-Pal Arinsal va inaugurar la temporada d’estiu aquest cap de setmana, i ho va fer de la millor manera, rebent més de 3.200 visitants entre les diferents opcions d’oci que oferia el complex massanenc. Pel que fa al ciclisme, cal destacar que hi havia totes les pistes obertes i que al llarg dels dos dies es van acollir més de 2.800 bikers. A més a més, durant el cap de setmana es va disputar la cursa Maxiavalanche, en la qual van participar més de 500 ciclistes entre professionals i amateurs i sense que hi hagués cap incidència en els protocols Covid-19. El director general de l’estació massanenca, Josep Marticella, va voler destacar que “és una reobertura molt esperada, després d’un hivern molt dur com el que hem passat” i va recordar que “ens hem marcat un objectiu ambiciós però factible, i les xifres de l’obertura ho demostren”.

Així mateix, els clients han pogut gaudir d’un total de 6 activitats al Mountain Park: Peke Park, Parc de cordes, tirolines, kàrtingo buggies, entre altres disponibles durant total la temporada i que aquest cap de setmana han portat uns 500 clients, elevant la xifra total de visitants per sobre dels 3.200. Finalment, pel que fa al refugi del Comapedrosa, ha rebut ja més d’un centenar d’excursionistes des de l’inici de la temporada. Finalment, i pel que fa a l’oferta de restauració que va oferir el complex massanenc, els clients es van trobar tres opcions obertes: l’Expresso i el Chiringuito a la zona de la Caubella de Pal, mentre que a l’altre costat hi havia el Coll de la Botella. La temporada d’estiu s’espera que es pugui allargar fins a la tardor, als volts del 12 d’octubre.
Etiquetes
  • #1 Satisfet?
    (14/06/21 11:36)

    Potser els gestors de Vallnord, en comptes d'aplaudir-se a ells mateixos, haurien de fer un exercici de reflexió i anar a visitar els escenaris de la seva obra magna. Camins destrossats, noves roderes fora dels traçats, problemes amb excursionistes i molta deixalla a la muntanya. Un negoci no pot ser l'excusa per molestar a veïns i destrossar boscos impunement.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts