x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

Més espai per caminar

La conversió en zona de vianants de Callaueta i Sant Esteve s’emmarca en un projecte de transformació urbanística del barri
Els vianants es fan seu el carrer Callaueta

Els vianants es fan seu el carrer Callaueta

Els vianants es fan seu el carrer Callaueta

COMÚ D'ANDORRA LA VELLA
Espot, Marsol i Astrié inauguren la placa que indica que Callaueta és una zona per a vianants.

Els vianants es fan seu el carrer Callaueta

Espot, Marsol i Astrié inauguren la placa que indica que Callaueta és una zona per a vianants.

COMÚ D'ANDORRA LA VELLA
Actualitzada 13/06/2021 a les 12:04
La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va inaugurar ahir al migdia, acompanyada del cap de Govern, Xavier Espot, i el cònsol menor, David Astrié, els nous carrers per a vianants del barri de Prada Ramon-Riberaygua i travesseres: Callaueta i Sant Esteve.

Marsol va afirmar que les polítiques de pacificació de la parròquia, que permeten “millorar la qualitat de vida dels veïns i potenciar el comerç local”, són “una prioritat” per a l’equip de govern. La cònsol major va remarcar que la remodelació de Callaueta i Sant Esteve s’emmarca en un projecte més gran de transformació urbanística del barri que inclou, entre d'altres, diverses actuacions que es portaran a terme en els propers anys amb l’objectiu d’impulsar aquesta part d’Andorra la Vella i donar-li visibilitat.

Algunes d’aquestes intervencions, va destacar Marsol, són la millora de la connexió de Prada Ramon amb l'avinguda de Meritxell a través dels passatges d’Europa, l’Aigüeta i Biscariet, l’obertura des de l’aparcament del Parc Central per potenciar l’entrada natural cap al barri i la construcció de les noves oficines d’Andorra Telecom, que aportaran un important flux diari de visitants a Riberaygua i travesseres.

Després dels parlaments de les autoritats, la festa d’inauguració de Callaueta i Sant Esteve va arrencar al matí amb un concert de música en directe amb el cantautor Chris Aguilar, guanyador del programa televisiu Popstar, i va seguir a la tarda amb una flashmob a càrrec de l’escola TC de dansa, una Cercavila de les Flors amb artistes caracteritzats que van amenitzar la zona i una sessió de música amb el DJ Richy Vuelcom.

Els actes de celebració continuaran avui al matí amb una masterclass de fitness amb l’esportista Hocine Haciane, fill del barri, i el xou El gran concurs, un espectacle creat per a famílies i interactiu en què el públic serà el protagonista.
  • #10 Birraman
    (13/06/21 21:16)

    Si tens un pis allà que valia 400.000€ ara val 250.000€ pq ningú vol viure a una zona de bars. Aviar tot tot tot seran terrasses de bars, soroll, pixats i borratxos fins les 4. Ja veureu.

    Respondre
  • #9 Sergi
    (13/06/21 18:56)

    Faci el que faci la gent sempre critica. Crec que estan una mica amargats i son perillosos ja que no solen aportar res de bo aquests que sempre comenten negativamente. Al contrari.  Sincerament he trobat el carrer més animat i està força bé i en general la gent està encantada. Tot i que era crític en un principi ara ho trobo una molt Bona iniciativa! 

    Respondre
  • #8 Sophie
    (13/06/21 13:14)

    Dos dies de crits intensos !!! Dos matins de son perdut perquè hi ha gent que treballa de nit !!! Per una festa de mitja dotzena de gats que gotegen !!!

    Respondre
  • #7 fart de tot
    (13/06/21 11:40)

    tot paripé......l'importa gens ni mica a la senyora consol aquest barri i la seva gent. Aquesta festeta no us la creieu.

    Respondre
  • #6 Marck
    (13/06/21 11:26)

    Falta verd!!!!! Està demostrat que els espais verds aporten qualitat de vida sobretot en els infants i joves.

    Respondre
  • #5 Anonim
    (13/06/21 11:14)

    Alguna vegada dien aixo que al barri es han deixat sense pk, deian que tranquil ja teniu el pk del parc central, pero si el tanquen pel tour, fires, circs, etc, estem tot el any sense pk, hauren de comprar moto? Soroll tot el dia i nit, sense zones verdas, quin barri esta fent la marsol, pels veins o per la foto...

    Respondre
  • #4 Mascarita
    (13/06/21 10:35)

    Cada vegadoa nemys llocs per aparcar, esta segur que es va pacificar el transit si no es pot circular. Pero si cada vegada hi ha menys llocs per aparcar que m expliqui como reactivara el comerç??

    Respondre
  • #3 Nefast
    (13/06/21 09:03)

    Veïns, proveu una mica de musica a totes hores per gentilesa de la SENYORASA MARSOL

    Respondre
  • #2 Toni
    (13/06/21 07:54)

    molt maco, encara que trobo a faltar bancs i jardineres amb flors i algun arbre.

    Respondre
  • #1 zic zac per caminar
    (13/06/21 07:35)

    Els vianants en van fer seu el carrer o les teules de una terrassa que esta plantades al mig del carrer en lloc de estar als costat com totes les altres?

    Respondre
10
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts