Els vianants es fan seu el carrer Callaueta

La conversió en zona de vianants de Callaueta i Sant Esteve s’emmarca en un projecte de transformació urbanística del barri

Els vianants es fan seu el carrer CallauetaCOMÚ D'ANDORRA LA VELLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va inaugurar ahir al migdia, acompanyada del cap de Govern, Xavier Espot, i el cònsol menor, David Astrié, els nous carrers per a vianants del barri de Prada Ramon-Riberaygua i travesseres: Callaueta i Sant Esteve.

Marsol va afirmar que les polítiques de pacificació de la parròquia, que permeten “millorar la qualitat de vida dels veïns i potenciar el comerç local”, són “una prioritat” per a l’equip de govern. La cònsol major va remarcar que la remodelació de Callaueta i Sant Esteve s’emmarca en un projecte més gran de transformació urbanística del barri que inclou, entre d'altres, diverses actuacions que es portaran a terme en els propers anys amb l’objectiu d’impulsar aquesta part d’Andorra la Vella i donar-li visibilitat.

Algunes d’aquestes intervencions, va destacar Marsol, són la millora de la connexió de Prada Ramon amb l'avinguda de Meritxell a través dels passatges d’Europa, l’Aigüeta i Biscariet, l’obertura des de l’aparcament del Parc Central per potenciar l’entrada natural cap al barri i la construcció de les noves oficines d’Andorra Telecom, que aportaran un important flux diari de visitants a Riberaygua i travesseres.

Després dels parlaments de les autoritats, la festa d’inauguració de Callaueta i Sant Esteve va arrencar al matí amb un concert de música en directe amb el cantautor Chris Aguilar, guanyador del programa televisiu Popstar, i va seguir a la tarda amb una flashmob a càrrec de l’escola TC de dansa, una Cercavila de les Flors amb artistes caracteritzats que van amenitzar la zona i una sessió de música amb el DJ Richy Vuelcom.

Els actes de celebració continuaran avui al matí amb una masterclass de fitness amb l’esportista Hocine Haciane, fill del barri, i el xou El gran concurs, un espectacle creat per a famílies i interactiu en què el públic serà el protagonista.

Els vianants es fan seu el carrer Callaueta

tracking