x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

El museu de la bicicleta costarà 360.000 euros més dels previstos

L’espai interactiu serà una realitat abans de la primavera de l’any vinent
Sessió del consell de comú d'ahir.

El museu de la bicicleta costarà 360.000 euros més dels previstos

Sessió del consell de comú d'ahir.

COMÚ D'ANDORRA LA VELLA
Actualitzada 11/06/2021 a les 12:27
El comú d’Andorra la Vella haurà de fer un esforç financer extra per tirar endavant el Centre interactiu de la bicicleta, que s’inaugurarà abans de la primavera de l’any que ve. La corporació havia pressupostat l’espai museístic per poc més d’1,3 milions d’euros, però finalment la inversió s’enfilarà fins a 1,7 milions. Concretament, aquesta xifra inclou els 830.000 euros que costaran els treballs de museïtzació, els 750.000 euros de les obres d’adequació de l’espai on s’ubicarà el centre i els 123.000 euros que el comú va destinar el novembre de l’any passat al projecte guanyador del concurs d’idees.

Per finançar aquesta diferència, el comú va aprovar ahir a la tarda, amb els vots a favor de la majoria i l’abstenció de la minoria, una transferència de crèdit de despesa de capital de 360.000 euros. La cònsol major, Conxita Marsol, va detallar que aquests diners provenen de partides del departament d’Urbanisme i Obres Públiques.

La majoria també va aprovar l’adjudicació a la guanyadora del concurs d’idees, l’UTE Boïc-Playmedia, dels treballs de museïtzació i la proposta de concurs per adjudicar les obres d’adequació de l’espai on hi haurà el museu, que s’ubicarà a la planta baixa i semisubterrània de l’edifici comunal que acull la sala Àgora i les antigues dependències de l’àrea Social, situades a la plaça Lídia Armengol.

MÉS

-Centre d’art
Els consellers van aprovar l’adjudicació de les obres de construcció del Centre d’Art del Parc Central a l’empresa Construccions Modernes per un import de 689.000 euros. El comú negociarà la cessió del terreny al juliol.


-Liquidació

El comú ha gastat 9,4 milions d’euros (el 16,26% del pressupostat) i n’ha ingressat 8,5 (el 14,68%) en el primer trimestre, fet que deixa un dèficit de 917.090 euros.

-Vall del Madriu
La sessió d’ahir va aprovar per unanimitat l’ordinació reguladora de la vall del Madriu-Perafita-Claror, que s’ha de sotmetre als consells de comú de les quatre parròquies que integren la comissió de gestió de la vall.
Veure’n més
11
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts