Callaueta s'inaugurarà amb activitats per a tots els públics

Els actes tindran lloc dissabte durant tot el dia i diumenge al matí

El comerç confia que la reforma del carrer Callaueta reactivi la zonaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els comerciants de Riberaygua i travesseres i el comú van presentar ahir al matí al Centre de Congressos de la capital el programa ple d’activitats per a la inauguració de la nova zona de vianants del carrer de Callaueta, que tindrà lloc aquest cap de setmana.

Els actes començaran a dos quarts de dotze amb un parlament de la cònsol major, Conxita Marsol. Tot seguit, hi haurà un concert a càrrec del cantautor Chris Aguilar. A la tarda, l’escola TC de dansa oferirà una flashmob (17.30) i una cercavila de flors recorrerà el barri (18.30). La festa acabarà al vespre, a partir de dos quarts de vuit, amb una sessió a càrrec del DJ Richy Vuelcom. Les activitats de diumenge es concentraran al matí. A les onze, Hocine Haciane, fill del barri, oferirà una classe magistral de fitness. Al migdia, a dos quarts d’una, un espectacle d’animació infantil clourà els actes.

La consellera de Desenvolupament estratègic i comercial i de Projectes participatius, Meritxell López, va destacar que l’esdeveniment és un exemple de “col·laboració publicoprivada” per promocionar el comerç local. Una iniciativa que la presidenta de l’Associació de Comerciants de Riberaygua i travesseres, Rosa Pascuet, espera que tingui continuïtat.

Pascuet també va destacar que la personalització de Callaueta no tan sols ajudarà a atraure més visitants, sinó que beneficiarà els veïns: “Ha creat un espai ampli, amb llum i obert. S’hi pot fer vida.”

A les reformes de Callaueta cal afegir altres reformes que contribuiran a impulsar el barri, com la construcció de les noves oficines d’Andorra Telecom i les places públiques adjacents i del nou carrer al passatge Biscariet.

Callaueta s'inaugurarà amb activitats per a tots els públics

tracking