TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Caminada popular

Prop de 200 persones fan el tomb per la parròquia

La iniciativa vol que els participants coneguin l’entorn fent esport

Prop de 200 persones fan el tomb per la parròquiaANA / e. c.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tomb Lauredià, la caminada popular organitzada per fomentar els hàbits saludables mentre es donen a conèixer els camins de la parròquia, va reunir ahir 185 persones. El comú de Sant Julià es va mostrar molt satisfet pel gran volum de participants, superiors a les expectatives de l'organització.

Els participants podien triar entre tres modalitats de circuit –llarg, mitjà i curt– i la sortida era la plaça de la Germandat. El director del centre esportiu de Sant Julià de Lòria, Òscar Balcells, va recalcar que volen difondre “els hàbits saludables a la gent més enllà de l'enfocament competitiu”. “El que volem és allunyar-nos de les travesses de muntanya, que estan molt bé, però són d'àmbit competitiu i nosaltres volem oferir un esdeveniment per a tota la gent que no vol entrar en aquest àmbit i vol gaudir de la natura”, va afegir.

La caminada, que s'havia de fer dissabte passat però es va canviar de data per la previsió de mal temps, va tornar a la parròquia després que l'any passat no es pogués realitzar per culpa de la pandèmia.

El circuit llarg, de 16 quilòmetres, va passar per Sant Martí de Nagol, Sant Cerni de Nagol, Llumeneres, el coll de la Plana, Sant Romà d'Auvinyà i Aixirivall; el mitjà va fer 6,5 quilòmetres i va transcórrer per Sant Iu d'Auvinyà, Aixirivall i pel camí de Bessets de baix; i el curt, de 4 quilòmetres, va anar fins a Sant Cerni de Nagol.

La pandèmia tambéva impedir celebrar l’arrossada que s’hi feia habitualment, però als participants se'ls va entregar a l'arribada un lot amb una amanida de pasta, postres i beguda per recuperar forces.

tracking