La 38a Travessa d'Encamp s'allarga amb la primera marató de muntanya

Guillem Aubach i Maria Carner s'han imposat en la cursa de 21 quilòmetres entre els 300 participants de les quatre curses

La 38a edició de la Travessa ha comptat amb 300 participantsComú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La parròquia d'Encamp ha acollit aquest cap de setmanala 38a edició de la Travessa amb 300 participants, el màxim permès per aquest esdeveniment, el 35% dels quals de fora del Principat. Enguany la novetat ha estat la marató de muntanya, una cursa de 42 quilòmetres. El comú ha valorat positivament el transcurs de l'esdeveniment i especialment que s'hagi ampliat a tot el cap de setmana, així com tota l'activitat que ha aportat al centre de la vila.

Segons informa l'ens comunal, el conseller de Joventut i Esports, Xavier Fernàndezha destacat que la prova pilot de la marató de muntanya ha tingut un resultat molt bo "per a futures ocasions és una prova amb un creixement exponencial" i ha remarcat que l'objectiu serà fer "créixer el nombre d'inscrits per gaudir de la muntanya".

La victòria de la categoria absoluta ha estat per Maria Carner, en la categoria femenina i Guillem Aubach en la categoria masculina. La cursa de 12km l’han guanyat Lucas Hubert i i Lea Ancion i la de 7km Carlos Gámez i Gina Roquer.

tracking