La carretera de Sispony s'eixamplarà i tindrà voreres més amples

La primera fase de les obres té un cost de mig milió d'euros i s'allargaran durant 18 setmanes

Sessió de comú de la Massana aquest matíComú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El consell de comú de la Massana ha aprovat avui al matí l'adjudicació a la constructora COPSA de les obres d'eixamplament d'un tram de la carretera de Sispony i dels Plans per un import de 534.057 euros. En la primera fase de les obres, que començarà un cop es publiqui el dimecres de la setmana que ve al BOPA i s'allargarà quatre mesos i mig, els treballs es concentraran en el tram que va del Camí del Pou fins a la meitat de la carretera. La segona fase intervindrà en la meitat restant del vial. La cònsol menor, Eva Sansa, ha explicat que aquestes obres tindran un cost aproximat de mig milió d'euros, que s'inclouran en el pressupost de l'any vinent.
Sansa també ha explicat que l'eixamplament de la carretera permetrà ampliar les voreres fins a tres metres, d'un costat, i tres metres i mig, de l'altre. Les obres també preveuen instal·lar un enllumenat públic nou a la carretera "per evitar la contaminació lumínica" i un "sistema de drenatge urbà" per recollir l'aigua de la pluja i filtrar-la amb l'arbrat.
La cònsol major, Olga Molné, ha remarcat que, amb aquestes obres, el comú contribueix a "millorar la convivència entre els conductors i els ciclistes i vianants". Molné ha recordat que molts veïns de la parròquia fan el trajecte del quart de Sispony al centre de la Massana a peu.
tracking