Canòlich amplia l'activitat per evitar aglomeracions

Augmenta el nombre de misses al santuari i n’inclou una divendres

Canòlich amplia l'activitat per evitar aglomeracionsM. P.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià de Lòria escalfa motors per a la diada de Canòlich, que tindrà lloc dissabte. Enguany es tornarà a celebrar al santuari després que el 2020 s’anul·lés per la pandèmia. Amb la voluntat de donar compliment a les mesures sanitàries vigents, la cònsol menor laurediana, Mireia Codina, va explicar ahir que enguany s’ha ampliat el nombre d’oficis que s’oferiran per tal d’evitar aglomeracions i garantir l’assistència del màxim de feligresos possibles.

Així, per primera vegada se celebrarà una missa divendres 28 de maig, a partir de les 18 hores, a l’envelat exterior del santuari de Canòlich, mentre que també s’oficiaran les tradicionals misses de dissabte, a les 10 i les 12 hores, al mateix espai. Per tal d’assistir-hi, cal fer una reserva prèvia per WhatsApp (325 224) o bé per cor­reu electrònic (cultura@comusantjulia.ad).

L’aforament màxim de l’envelat serà de 98 persones i totes les misses seran retransmeses en directe per Lòria TV.

Una altra de les novetats que s’incorporaran és el repartiment de pans, que es començarà a fer a partir de les 9.30 hores de dissabte. Aquest any també s’ha decidit obrir el santuari de Canòlich al llarg de tota la setmana per facilitar la visita de forma ordenada i seguint totes les recomanacions de les autoritats sanitàries. L’obertura es va fer diumenge passat i es pot visitar durant tota la setmana entre les 10 i les 18 hores, excepte dissabte, que romandrà tancat.

A banda d’aquestes novetats, cal destacar que divendres, a partir de les 12 hores, està prevista la inauguració del nou projecte del comú Murs que parlen.

tracking