x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
infraestructures

El recurs de Saetde pel telefèric del pic de Carroi no tindrà resposta

Marsol afirma que no està gens preocupada i que l’objectiu és disposar de propostes d’empreses amb múscul financer per fer el projecte
El popular i visible pic de Carroi.

El recurs de Saetde pel telefèric del pic de Carroi no tindrà resposta

El popular i visible pic de Carroi.

Fernando Galindo
Actualitzada 22/05/2021 a les 11:44
Els comuns d’Andorra la Vella i de la Massana no tenen ni intenció de contestar al recurs administratiu que ha presentat Saetde contra el plec de bases per al concurs públic que ha de fer la concessió del telefèric de Carroi. Les dues corporacions van per pinya ahir a la notícia avançada pel Diari i van treure ferro els arguments que fins ara s’han conegut, remarcant que el procés no s’aturarà en cap cas i convidant els directius de Saetde que es facin a la idea del “silenci administratiu”.

Va ser una resposta contundent a una decisió de Joan Viladomat que probablement acabarà a la Batllia i no se sap amb quines conseqüències, si pot retardar tot el procés i deixar el timing en paper mullat. En declaracions a l’Espai Columba, la cònsol de la capital va intentar contrarestar els arguments de Saetde en el seu recurs administratiu.

Marsol va remarcar que un projecte que s’alçarà a uns 40 milions d’euros d’inversió requereix una empresa que tingui “múscul financer” perquè es tracta d’una obra de gran envergadura. I per acabar de rematar va respondre a Viladomat en el sentit que, si veritablement estava interessat a concórrer al concurs, “va disposar de temps suficient per incrementar el capital social de la societat”, que va ser un impediment clar per aspirar a la concessió, i que no s’ha d’escudar en el fet que són els fons propis els que serveixen per valorar la salut d’una empresa.

La cònsol va detallar més les queixes de Saetde. La societat creu que és competència deslleial que se subvencioni des d’Andorra la Vella els esquiadors a Pal. “Això sorprèn quan en altres llocs del país passa i tampoc és una causa perquè tingui recorregut el plec de bases”. La cònsol va ser clara en la resposta: cap. “Farem silenci administratiu i ens podran fer un recurs a la via que creguin oportú”, va subratllar.
 
UNA PROVA PER VERIFICAR EL "RECORREGUT"
Marsol va considerar que aquest és un primer recurs per veure si té recorregut i d’aquesta manera anar dilatant el procés. Andorra la Vella i la Massana ho han d’acabar de comentar, però sembla segur que s’ignorarà aquest recurs i que Saetde tindrà llavors l’opció d’anar per la via judicial. La cònsol va insistir que és una actuació que no preocupa: “No excessivament i és difícil que contestem.” Viladomat té la resposta per avançat.
Veure’n més
12
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts