x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
reportatge

El caramel d'EMAP

El recurs administratiu presentat per Saetde ha estat una sorpresa
Esquiadors a Pal.

El caramel d'EMAP

Esquiadors a Pal.

Fernando Galindo
Actualitzada 22/05/2021 a les 12:07
El comú d’Andorra la Vella va aclarir ahir en un comunicat que “el recurs administratiu no priva la continuació del concurs que ha de permetre desenvolupar un projecte turístic de futur per al país. Tenint en compte l’envergadura del projecte, es va redactar un plec de bases rigorós i que assegurés tant l’eficiència de les finances comunals en la concessió d’aquest projecte com la solvència de l’empresa concessionària. Els criteris emprats pretenen garantir la viabilitat del projecte”. El recurs administratiu presentat per Saetde sobre el plec de bases per a la concessió administrativa, construcció i explotació del telefèric del pic de Carroi que, en segona fase, arribaria a la Caubella (Vallnord-Pal Arinsal), ha estat una sorpresa. Primer perquè Viladomat es va desmarcar de la iniciativa i encara que en una primera fase, conjuntament amb Doppelmayr, semblava que hi havia interès, amb l’arribada de la pandèmia es va desmarcar.

Fonts polítiques de la Massana i comunals van coincidir a assenyalar que l’objectiu de l’accionista majoritari de Saetde és fer-se amb el domini del sector de la neu. Després de l’adquisició d’Ordino Arcalís, Viladomat somia de fer-se amb el control de Pal Arinsal. De moment, però, no li interessa el telefèric perquè pot suposar, segons entén, una competència per a Pas-Grau i Arcalís, però si EMAP acaba dins de la societat, llavors el giny de Carroi seria un magnífic reclam i un mitjà de transport excel·lent per traslladar esquiadors. A partir del 12 de juliol es revelaran les empreses que volen la concessió i els projectes que presenten.
Etiquetes
  • #2 Agusti
    (22/05/21 13:34)

    Voleu dir? Si el comu no para de demanar capital privat per emap… nomes li caldria fer una oferta… 
    Ara q… que vol el comu? Que vingui un privat a posar milions… pero continuar manant ells? Perque no inverteixen a emap les balenes massanenques?

    Respondre
  • #1 Pedrito
    (22/05/21 13:02)

    Caram quin article, fins i tot sabeu el que somia el Sr. Viladomat. Si la resta es tant rigorós anem apanyats 

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts