TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Es reivindica la gastronomia de la parròquia amb unes jornades

El programa inclou menús tradicionals a 29 restaurants i tallers de cuina amb xefs

Es reivindica la gastronomia de la parròquia amb unes jornadesVíctor González

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El sector de la restauració d’Ordino vol posar a l’abast de tothom qui visiti la parròquia aquest estiu el patrimoni gastronòmic de les valls ordinenques. Per assolir aquest objectiu, l’Associació d’Hotelers i Comerciants d’Ordino (AHCO) ha organitzat amb la col·laboració del comú les primeres Jornades gastronòmiques de muntanya d’Ordino, que tindran lloc del 24 de juny al 24 de juliol. Durant aquestes dates, 29 restaurants d’arreu de la parròquia oferiran menús i plats del receptari tradicional.

D’altra banda, la iniciativa per dinamitzar la parròquia i la restauració també constarà de quatre tallers de cuina, que tindran un preu de 20 euros i es faran a les sis de la tarda a la sala La Buna d’Ordino. La primera sessió tindrà lloc el 10 de juny i serà a càr­rec de Marc Mora, que oferirà un taller de primers plats. El 17 de juny, Carles Flinch en farà un altre sobre plats de peix. L’1 de juliol, el xef Pep Ramon n’oferirà un de receptes de carn.

Jimmy Ambor clourà les sessions amb una classe de postres el 8 de juliol. Els tallers estan limitats a 15 persones i les inscripcions es poden fer a la pàgina web de l’AHCO.

Els participants en les jornades rebran una motxilla com a regal als restaurants, mentre que els inscrits als tallers també tindran un petit present, segons va explicar ahir en roda de premsa el president de l’AHCO, Joan Núñez.

Per la seva banda, el conseller de Turisme, Esports i Dinamització, Jordi Serracanta, va destacar el fet que la iniciativa hagi sorgit del sector privat. El conseller va apuntar que el comú hi ha col·laborat cedint la sala La Buna.

Núñez va voler agrair la col·laboració amb el projecte del comú i dels patrocinadors privats, “especialment” Grandvalira, “sense els quals no hauria estat possible”. Tot i que va admetre que el sector encara “està lluny de la normalitat”, Núñez va assegurar que “l’últim mes i mig” d’obertura ha demostrat que els turistes “tenen ganes de visitar el país”.

tracking