Equipaments

Encamp estrena el parc de Sant Miquel

L'espai de 1.500 metres quadrats està repartir en tres zones i té jocs inclusius i intergeneracionals

El parc es divideix en tres espaisComú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encamp disposa d'un nou parc de 1.500 metres quadrats repartits en tres espais amb jocs inclusius i intergeneracionsals que està situat davant deCal Notari i al costat de l'aparcament de Sant Miquel. El comú destaca que la nova zona lúdica forma part del plad'embelliment de la parròquia "és una acció complementària a la remodelació urbanística de les avingudes i segueix amb la filosofia inicial de tot el projecte de donar prioritat als vianants, així com per seguir mantenint i millorant els espais verds, com a Vila Florida que va esdevenir Encamp l'any passat".

L'adequació de l'espai de jocs inclusius ha costat 186.580 euros i el comú assenyala que els treballs s'han fet en diferents fases "per tenir sempre una zona infantil operativa". L'estiu passat es va posar en funcionament la zona central i ara s'ha completat amb les dues dels extrems. La corporació indica que les tres zones del parc estan concebudes per crear espais adequats per a diferents edats i s'han separat amb elements físics i visuals, com les figures d'animals que estan a la banda del costat del riu. I precisa que s'han pensat com "un reflex de la riquesa i diversitat de fauna que existeix a les muntanyes d'Andorra".

Una de les tres zones habilitades és per a nens fins a 6 anys, la segona per a la franja des dels 3 als 12 anys i la tercera "és la més intergeneracional" amb jocs infantils amb elements per a la gent gran, explica el comú. En aquest espai hi ha dos aparells per exercitar la mobilitat "com per exemple els pedals de cames i el de braços i un joc cognitiu per compartir grans i petits, amb enigmes visuals, matemàtics i lingüístics per treballar la memòria", detalla la corporació.

tracking