TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

El comú i Cervera s'uneixen per promoure el talent musical

El guanyador del concurs tindrà l’oportunitat de tocar a la ciutat catalana

El comú i Cervera s'uneixen per promoure el talent musicalCOMÚ D'ESCALDES-ENGORDANY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Escaldes-Engordany i l’ajuntament de Cervera treballaran conjuntament amb l’objectiu de promocionar el talent musical juvenil amb l’organització de la primera edició del Concurs Escaldes Sound i del seu homònim de la localitat catalana.

A partir d’avui s’obriran les inscripcions fins a l’11 de juny per als joves d’entre 12 i 30 anys, que hauran de presentar les seves maquetes. Hi podran participar solistes i grups. Els primers hauran de ser residents al Principat i els segons podran tenir com a màxim vuit integrants, la meitat dels quals hauran de ser residents al país, i hauran de tenir un repertori suficientment ampli per poder fer un concert d’uns quaranta minuts.

A principi de juliol es coneixerà el guanyador del concurs, que es decidirà mitjançant votació popular i el veredicte d’un jurat a parts iguals. Els vídeos dels participants es publicaran al compte de YouTube del departament de Joventut del 16 de juny al 4 de juliol.

Els guanyadors dels dos concursos faran un concert a Escaldes-Engordany el 12 d’agost amb motiu del Dia internacional de la joventut i un altre durant la festa major de Cervera, el tercer cap de setmana de setembre.

L’organització no s’ha marcat cap objectiu concret pel que fa a la participació, sobretot perquè és la primera vegada que se celebra, però esperen arribar, com a mínim, a la desena de propostes.

La tria de Cervera per treballar conjuntament amb Escaldes-Engordany amb l’objectiu de donar un espai al jove talent musical es va produir gràcies a la iniciativa de la localitat catalana.

tracking