x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sant Julià de Lòria

Torna el Tomb Lauredià, que tindrà tres recorreguts adaptats

El programa inclou per primera vegada activitats adreçades a les escoles
La cònsol menor, Mireia Codina, a la presentació.

Torna el Tomb Lauredià, que tindrà tres recorreguts adaptats

La cònsol menor, Mireia Codina, a la presentació.

COMÚ DE SANT JULIÀ
Actualitzada 18/05/2021 a les 12:04
Després d’un any d’aturada obligada per la pandèmia, el 5 de juny torna el Tomb Lauredià. La caminada popular estarà integrada per tres recorreguts adaptats a diferents edats.

El circuit llarg, de 16 quilòmetres, sortirà de la plaça de la Germandat i passarà per Sant Martí de Nagol, Sant Cerni de Nagol, Llumeneres, el coll de la Plana, Sant Romà d’Auvinyà, Aixirivall i arribarà a la plaça de la Germandat. Els que escullin el circuit mitjà recorreran 6,5 quilòmetres sortint de la plaça de la Germandat i passant per Sant Iu d’Auvinyà, Aixirivall, pel camí de Bessets de baix, i tornaran al punt d’inici pel camí de la Solana. Un recorregut que, per a aquesta sisena edició, s’ha modificat a demanda dels participants per evitar un tram massa tècnic.

El circuit més fàcil, de 4 quilòmetres, serà el curt, que sortirà de la plaça de la Germandat i anirà fins a Sant Cerni de Nagol tornant a la plaça de la Germandat. L’objectiu és oferir una activitat esportiva familiar que, a la vegada, permeti als participants descobrir els camins de muntanya.
Com a novetat, i coincidint amb la celebració del Dia mundial del medi ambient el mateix dia 5, s’han organitzat diferents activitats de conscienciació per a escolars. Són tallers lúdics que s’han dissenyat amb la col·laboració del Centre Andorra Sostenible i Naturlandia i hi participen alumnes de les escoles andorrana i francesa de la parròquia.


La sortida dels tres circuits s’ha establert per grups de 20 persones amb distanciament frontal i lateral i les inscripcions es podran fer individualment o per unitats de convivència.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts