x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La Massana

Andoflora tanca la seva 27a edició amb una alta afluència

El comú afirma que els paradistes estan “molt satisfets” de la fira
Les cònsols, amb la intervenció floral guanyadora.

Andoflora tanca la seva 27a edició amb una alta afluència

Les cònsols, amb la intervenció floral guanyadora.

COMÚ DE LA MASSANA
Actualitzada 17/05/2021 a les 12:03
La fira de les flors i de la primavera, Andoflora, va tancar ahir les portes després de tres dies de celebració a la plaça de les Fontetes de la Massana. Segons el comú, l’afluència al mercat ha estat molt alta durant les tres jornades, des de primera hora del matí, fins i tot des d’abans d’obrir les paradetes.

El conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Guillem Forné va dir que “aquesta 27a edició d’Andoflora, després de la pausa de l’any passat, ha estat més emotiva que mai, hi havia una necessitat de retrobament, de tornar a veure plantes, de celebrar l’entrada a la primavera”.
L’ens comunal va afirmar que tots els paradistes s’han mostrat molt satisfets, tant per les vendes com per la possibilitat de promoció.


Pel que fa a les parades de plantes i flors, les protagonistes de la fira, han esgotat bona part del producte, sobretot la planta d’exterior com els geranis o les margarides, i també les plantes aromàtiques i de cultiu, com les tomaqueres o maduixeres.


Els estands que participaven en Andoflora per primer cop, com els que portaven artesania tèxtil, també van fer un bon balanç de la festivitat.


A més, Andoflora ha aconseguit dinamitzar tot el centre de la Massana, que segons el comú, va rebre una alta afluència que s’ha fet notar als restaurants i comerços de la parròquia.


Totes les activitats programades per aquesta edició d’Andoflora han tingut una bona participació, des dels espectacles musicals als tallers infantils o les exposicions, va remarcar el comú massanenc.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts