Una exposició clou la Setmana de la Diversitat Cultural 2021

És el 12è any que se celebra amb la participació de les entitats culturals

Una exposició clou la Setmana de la Diversitat Cultural 2021COMÚ ALV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Setmana de la Diversitat 2021 va celebrar ahir a la tarda el seu acte central amb la participació activa de les entitats culturals i de residents del país. Amb la inauguració de l’exposició fotogràfica Tornarem! al Parc Central i una mostra de música i danses tradicionals a la plaça del Poble les associacions han tornat a sortir al carrer fent palès el desig i l’esperança de recuperar l’activitat, tocada per la pandèmia.

L’exposició Tornarem! consta de 15 retrats de gran format que combinen el blanc i negre i el color i que estan protagonitzats pels mateixos membres de les entitats. Obra de Montserrat Altimiras, fotògrafa i professora de l’Escola d’Art, plasma amb un somriure trets identitaris de cada col·lectiu: des d’abillaments regionals fins a tradicions com les falles de Sant Joan, els llibres per simbolitzar la cultura i la recerca o elements propis del folklore i del ball.

Durant la inauguració de la mostra, que va comptar amb la presència dels representants de les diferents entitats i de la ministra de Cultura, Sílvia Riva, el conseller de Cultura i de Promoció Turística, Miquel Canturri, va voler reconèixer el compromís, l’empenta i la proactivitat de les associacions per, malgrat la situació actual, no decaure. Alhora, també va recordar que al llarg dels darrers 11 anys Andorra la Vella ha celebrat la Setmana de la mà de les entitats, amb bona entesa i les ganes de participar del teixit associatiu del país.

En aquesta edició han tingut lloc, a més d'exposicions de fotografia i art, mostres de música i dansa, projeccions de documentals i tallers.

tracking