La reforma del carrer Sant Jordi s'adjudica per 1,55 milions

Les obres començaran a principi de juny i s’allargaran durant 16 mesos

La reforma del carrer Sant Jordi s'adjudica per 1,55 milionsCOMÚ D'ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Encamp va adjudicar ahir en sessió extraordinària els treballs del carrer Sant Jordi del Pas de la Casa a l’empresa Copsa per 1.558.056 euros com la millor oferta de les set que s’han presentat al concurs públic. La primera fase afectarà els extrems nord del carrer de les Pistes i el sud, del carrer de les Abelletes, i el comú informarà la setmana vinent “els veïns i comerciants de la zona concreta per on es començarà l’actuació”, segons van informar el comú en un comunicat.

Els treballs s’iniciaran a principi de juny. La cònsol major, Laura Mas, va destacar que “duraran uns 16 mesos” i que cal “avançar tant com puguem abans de l’obligada parada de l’hivern”. Per aquesta raó s’ha fet ara l’adjudicació, sense esperar la propera sessió ordinària del consell de comú, que es farà d’aquí a 15 dies. La corporació ho ha fet per no haver de tancar el trànsit al carrer afectat per la reforma.

La remodelació del carrer Sant Jordi servirà per canviar el ferm, els serveis, ampliar les voravies, col·locar nou mobiliari urbà, canviar la il·luminació, fer punts de recollida d’escombraries tancats i coberts, i reconstruir la caseta de turisme en una nova placeta que estarà situada a la meitat del carrer. Aquesta millora permetrà crear “un nou espai de dinamització a la part alta a tocar de la zona d’aparcament dels autobusos”, va destacar el comú.

El Partit Socialdemòcrata d’Encamp va considerar “oportú” que se celebrés un consell de comú extraordinari per a l’adjudicació de les obres de la reforma del carrer Sant Jordi del Pas i que per això van votar-hi a favor. El líder del partit, David Rios, va dir que “és necessari que les obres es facin al més aviat possible” i que ara controlaran “que els terminis es compleixin”.

tracking