La recta de la Margineda tindrà dos carrils i una mitjana arbrada al mig

El comú licita els treballs per construir un carril bici i una zona d’aparcament al tram

La recta de la Margineda tindrà dos carrils i una mitjana arbrada al migCOMÚ D'ANDORRA LA VELLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Andorra la Vella continua treballant en la reforma de l’avinguda d’Enclar, on ahir van desplaçar-se els cònsols major i menor, Conxita Marsol i David Astrié, respectivament, per constatar que les obres iniciades al febrer avancen a bon ritme.

La següent zona que vol modificar la corporació és la recta de la Margineda i per aquest motiu ha convocat un concurs per a la construcció d’una mitjana arbrada, un carril bici i una zona d’aparcament en aquell tram. L’objectiu és reduir la velocitat a la qual circulen els vehicles, com es farà també a la zona on actualment s’estan desenvolupant les obres, en què la velocitat màxima serà de 30 quilòmetres per hora.

Límit de velocitat a 50 per hora

Els carrils de circulació a la recta de la Margineda es reduiran de quatre a dos, es farà un carril bici de pujada i una zona d’aparcament de baixada. A més, es construirà una mitjana arbrada al mig, similar a la de l’avinguda Tarragona, i tot plegat farà que el tram passi a ser més urbà i es limiti la velocitat màxima a 50 quilòmetres per hora. L’altre objectiu amb aquesta remodelació és facilitar la mobilitat al barri i resoldre la manca de places d’estacionament a l’àrea.

En l’actual remodelació que s’està duent a terme a l’avinguda d’Enclar s’estan ampliant les voravies, reduint els carrils de circulació i actuant en el subsol per actualitzar i substituir canonades de la xarxa d’aigua potable i clavegueram.

A més, la zona de l’Espai Columba disposarà de més voravies després que recentment s’hagin aprovat diversos convenis urbanístics amb propietaris de Santa Coloma que en possibiliten la construcció.

Amb tot aquest projecte, el comú de la capital vol potenciar una de les vies d’entrada a la parròquia, l’avinguda d’Enclar, per tal de fomentar un major flux de vehicles que accedeixin al centre per Santa Coloma.

tracking