Art

Samantha Bosque i Naiara Galdós, escollides per pintar els 'Murs que parlen'

Bosque ja ha començat la seva obra i Galdós ho farà la setmana vinent

Samantha Bosque i Naiara Galdós, escollides per pintar els 'Murs que parlen'Comú de Sant Julià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Samantha Bosque i Naiara Galdós han estat escollides per pintar els murals de la proposta d'intervenció artística Murs que parlen. Bosque ja ha començat l'obra del muralsituat a la carretera de Nagol, al voltant de la capella de Sant Bartomeu que s’ha d’inaugurar coincidint amb les festes de Canòlich, mentre que Galdós ho farà la setmana vinent, en un mur privat molt proper.

La temàtica de les dues propostes és l'artesania, les tradicions i la cultura popular.Les artistes han escollit treballar al voltant de la figura de la Dama Blanca i del ball de La Marratxa, cosa que en el mural de Bosque ja es comença a perfilar amb la tradicional geganta de la parròquia.Paral·lelament, alumnes de l’Escola d’Art liderats per Martin Blanco estan elaborant el mural de l’Espai Jove.

Amb la proposta Murs que parlen, el comú volreforçar la candidatura de Sant Julià de Lòria a Ciutat Creativa de la UNESCO en la categoria d’artesania i cultura popular.La inauguració de les dues pintures murals exteriors es farà el proper 28 de maig a les 12 h, el dia abans de la celebració de la patrona.

tracking