detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El secretari general del comú d’Escaldes-Engordany, Cerni Escalé, va assegurar ahir al Diari que la corporació escaldenca publica regularment al web del comú les actes de la junta de govern. A més, va afirmar que aquesta informació també està disponible a la secretaria general, per la qual cosa aquests documents estan a l’abast de la minoria.

Escalé desmenteix d’aquesta manera els tres consellers de la minoria, del grup de DA, els quals van denunciar que l’equip de govern “incompleix la llei” perquè no els ha entregat cap acta de la junta de govern “des del 22 de febrer passat”. La consellera Núria Barquín va afirmar que els membres del grup de Demòcrates d’Escaldes-Engordany se senten “completament desinformats”.

El secretari general del comú escaldenc va afirmar, per la seva part, que “tota la informació” relativa a les actes “està disponible” per a tothom qui vulgui consultar-la a la secretaria general. Escalé també va puntualitzar que la documentació se sol actualitzar al web setmanalment. “Hi ha actes que no es pengen immediatament. Si passa això és perquè sovint contenen informació que l’equip de govern vol fer pública en roda de premsa”, va apuntar Escalé.

L’article 13 de l’ordinació d’organització i funcionament dels comuns estableix que les actes de la junta de govern s’han de fer arribar als consellers de comú abans de la celebració de la següent sessió de consell de comú, cosa que no ha passat, segons la minoria, ni en la sessió del 29 de març ni en la del 21 d’abril.

El secretari general, per la seva banda, va assegurar que la documentació s’actualitza amb regularitat. “No hi ha cap intenció d’amagar informació”, va concloure Escalé.

tracking