Col·lectius

Andorra la Vella comença la setmana de la diversitat cultural

Exposicions, actuacions, xerrades, tallers i projeccions per mostrar la feina de les associacions del país

Setmana de Diversitat a Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La capital inicia avui una setmana d'actes de diversitat cultural per mostrar la feina d'una vintena d'associacions del Principat registrades al comú després d'un any sense celebrar aquesta cita per la pandèmia. El comú d'Andorra la Vella destaca que aquesta edició "es recull el crit d'esperança de les associacions culturals i de residents del país, que porten més d'un any allunyades dels assajos, els escenaris i els carrers, però que es mostren confiades a poder recuperar aviat la normalitat".

Una de les activitats principals d'aquesta edició seràl'exposició fotogràfica Tornarem!, que s'inaugurarà el dissabte 15 de maig a les 16 hores al Parc Central i que estarà oberta durant un mes. La mostra recull les imatges de les entitats captades per la fotògrafa i professora de Fotografia de l'Escola d'art del comú

Montserrat Altimiras.La Setmana de la Diversitat es concreta en exposicions de fotos, xerrades, tallers i projeccions de documentals com el de l'Associació de fallaires o el de la caravana solidària als camps de refugiats de Tindouf a Algèria el 2019.

Els actes acabaran dissabte a les 17 hores a la plaça del Poble amb concerts i actuacions musicals dels portuguesos Os amigos do Zé, un dels mariachis amb Losmensajeros de Mexico i espectacles de ballet clàssic de Casa Rússia, danses tradicionals amb l'Esbart dansaire d'Andorra la Vella, ballflamenc, sevillanes i clàssic espanyol organitzada per l'Associació espanyola Alendoy Flamenc.

tracking