x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La Massana

El comú invertirà 885.000 euros en la reforma de la xarxa d'aigua

La corporació farà obres a les voreres amb l’objectiu d’unir els quarts al centre
Sessió d'ahir del consell de comú de la Massana.

El comú invertirà 885.000 euros en la reforma de la xarxa d'aigua

Sessió d'ahir del consell de comú de la Massana.

COMÚ DE LA MASSANA
Actualitzada 08/05/2021 a les 12:00
El consell de comú de la Massana va aprovar ahir al matí, en sessió ordinària, un suplement de crèdit de 885.000 euros per finançar les obres de reforma de la xarxa d’aigua potable i, paral·lelament, de les voreres dels carrers que connecten el centre amb els quarts. La cònsol major, Olga Molné, va explicar que en alguns punts de la parròquia els tubs de canalització d’aigua potable estan malmesos “perquè ja tenen certa antiguitat” i que, per tant, cal arreglar-los.

Molné també va apuntar que el comú aprofitarà aquestes obres per substituir trams de les voreres de la parròquia i construir-ne de noves. Amb aquesta actuació, que encara no té data de començament, el comú vol facilitar als massanencs “que puguin anar caminant còmodament i amb seguretat del centre de la parròquia als quarts”, segons va remarcar Molné.

Les obres, que no estaven previstes al pressupost d’aquest any, es finançaran gràcies al romanent de tresoreria. La cònsol major va recordar que la reforma de les voreres figura en el programa electoral de Ciutadans Compromesos.

Compromís de despesa
El consell de comú també va aprovar una partida pressupostària de 226.083 euros per finançar el compromís de despesa anual del comú massanenc a EMAP, la societat titular de l’estació de Vallnord-Pal Arinsal, per l’organització de diverses competicions esportives.


Per la seva part, el conseller de Turisme, Josep Maria Garrallà, va exposar durant el consell els esdeveniments d’alt nivell que es portaran a terme fins a final d’any, després de l’anul·lació de la Copa del Món de BTT, el 2020, a causa de la pandèmia.


De fet, la diferència entre la xifra de compromís de despesa a EMAP i la que es va aprovar l’any passat (340.000 euros) s’explica, segons van manifestar fonts del comú, per la suspensió d’aquest esdeveniment i per l’aplicació d’algunes bestretes.


D’altra banda, Garrallà va afirmar que la Copa del Món d’esquí de muntanya, disputada a hivern passat, ja ha servit per posar a prova els protocols sanitaris vigents. El conseller va desitjar, a més, que els esdeveniments d’aquest estiu a l’estació de Vallnord-Pal Arinsal, que començaran amb la Maxiavalanche, es tanquin tots amb èxit. “Tot i la situació sanitària, enguany tenim dues Copes del Món, la d’esquí de muntanya i la de curses de muntanya, per tant estem molt satisfets de poder tornar a acollir esdeveniments d’alt nivell”, va assegurar Garrallà.


En la mateixa sessió el consell va aprovar la modificació de l’ordinació de preus públics, que, entre altres coses, introdueix una tarifa per als casaments i unions civils a la parròquia, que serà de 20 euros en dies feiners i de 50 euros en cap de setmana.
  • #1 Construcció
    (08/05/21 08:32)

    Amb tot el que s'està construint, ja està dimensionada la xarxa d'aigua a tot arreu?

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts