Reportatge

Tapes post-Covid

El cònsol major lauredià i part de l’equip comunal inauguren l’activitat, amb l’objectiu que doni ingressos a la restauració.

Tapes post-CovidCOMÚ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tapeo, terrassa i cerveseta. L’estratègia de Sant Julià de Lòria per revifar l’economia del sector de la restauració després de les conseqüències provocades per la pandèmia. Aquesta és la voluntat de la Ruta de la tapa laurediana d’enguany, la qual va inaugurar ahir al migdia el cònsol major de la parròquia, Josep Majoral, juntament amb diversos consellers del comú. Amb motiu de la dotzena edició, que s’allargarà durant tots els dijous, divendres i dissabtes del mes de maig, s’ha posat en marxa l’aplicació mòbil AdventuriQ, una eina que substitueix el tradicional passaport en format paper que s’utilitzava fins ara. Majoral va manifestar que durant les primeres hores de funcionament ja s’han registrat prop d’un centenar de descàrregues, i va posar en relleu que amb aquesta xifra “tot apunta que el nombre s’anirà incrementant dia a dia i que aquesta edició tindrà un gran èxit”.

Per aquesta edició hi ha una dotzena de bars i restaurants inscrits que ofereixen la tapa acompanyada d’una copa d’Estrella Damm, que també hi participa com a entitat col·laboradora. “És important poder omplir els bars i els restaurants, ja que els ajudarà al fet que la vida els sigui més fàcil”, va indicar. A més, el cònsol va assenyalar que l’arribada de visitants i turistes durant aquest període també afavoreix l’increment d’ingressos, especialment al llarg d’aquest cap de setmana, en el qual també coincideix la inauguració de la Fira del vehicle d’ocasió i l’autocaravana.

tracking