Caldea rep una vintena de propostes per a la construcció del nou hotel

El centre termal amplia els terminis amb l’objectiu de fer aflorar més propostes creatives

Caldea rep una vintena de propostes per a la construcció del nou hotelFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Caldea va anunciar ahir que amplia el termini de presentació de candidatures per a la construcció de l’hotel, que inicialment havia d’acabar dissabte passat, fins al 20 de maig. Fonts de l’empresa van explicar al Diari que s’ha decidit fer aquesta ampliació perquè més candidats puguin participar en el procés. “Volem que els millors estudis d’arquitectura i enginyeria d’Andorra, Espanya i França estiguin al corrent que encara poden enviar les seves propostes”, van apuntar. L’objectiu del canvi és fer aflorar “més opcions creatives” que enriqueixin el concurs. Fins ara n’ha rebut una vintena.

Els candidats hauran de superar dues fases. En la primera el jurat avaluarà els currículums de tots els membres de les candidatures i els treballs que han fet anteriorment. Per fer arribar aquest bloc de documentació a Caldea cal enviar un correu electrònic a direcciost@caldea.com.

D’entre totes les candidatures se seleccionaran uns equips finalistes, dels quals es valorarà el perfil tècnic de cada membre i el del grup, i la qualitat tècnica i artística dels projectes elaborats. En aquest sentit, l’empresa va explicar que les propostes hauran de tenir “un caràcter innovador i una clara orientació a una arquitectura conscient” pel que fa a la conservació del medi ambient.

Els equips seleccionats en aquest primer tram del procés, que Caldea preveu de fer públics d’aquí a un mes, podran participar en el concurs d’idees. En aquesta segona fase hauran de presentar un primer esborrany amb la idea del projecte.

El futur hotel de Caldea s’ubicarà a l’emblemàtica torre de vidre de l’spa escaldenc. L’espai tindrà 45 habitacions dobles, que ocuparan una superfície de 2.600 metres quadrats. Pel que fa al pressupost, la direcció de Caldea preveu fer-hi una inversió d’entre 8,5 i 10 milions d’euros. L’empresa preveu que les obres comencin a la tardor i que s’allarguin fins a final del 2023.

tracking