x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

El comú organitza 10 campus esportius i lúdics per infants i joves

Es faran durant les vacances escolars de Primavera (del dimarts 25 al divendres 28 de maig) organitzades pel departament d'Esports i 11 entitats esportives de la parròquia
El Llamp ofereix activitats per als nens petits

El Llamp ofereix activitats per als nens petits

El Llamp ofereix activitats per als nens petits

Actualitzada 20/09/2021 a les 10:00
El comú d'Andorra la Vella oferirà durant les vacances escolars de Primavera (del dimarts 25 al divendres 28 de maig) una desena d'activitats esportives per a infants i joves que organitza el departament d'Esports, conjuntament amb 11 entitats esportives de la parròquia. L'ens comunal informa en un comunicat, que les inscripcions es poden formalitzar a partir del dilluns, 10 de maig. Les diferents activitats es duran a terme en diferents instal·lacions lúdiques i esportives, com el Casal d'infants El Llamp, la Ludoteca de Santa Coloma o el Centre esportiu dels Serradells, entre d'altres. Hi haurà campus de bàsquet, futbol, kung-fu, pa'del o rítmica a més de molts altres i el departament de Social ha posat a disposició 2 propostes per a infants de 3 a 6 anys a la Ludoteca de Santa Coloma i al Casal d'Infants El Llamp.

El departament de Joventut organitza entre el 25 i 29 de maig diverses activitats adreçades a joves de 12 a 18 anys, com aeroioga o un taller per aprendre a tocar l'ukelele. Cada activitat anirà acompanyada d'una sessió de mindfulness a càrrec de la psicòloga Clàudia Rodríguez. Les inscripcions estan obertes fins al 20 de maig i les places són limitades.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts