x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sant Julià de Lòria

Torna la Ruta de la tapa durant tot el maig i estrena aplicació per a mòbils

El comú ha ampliat les dates de l’esdeveniment per adaptar-lo a les mesures sanitàries
Presentació de la Ruta de la tapa al Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

Torna la Ruta de la tapa durant tot el maig i estrena aplicació per a mòbils

Presentació de la Ruta de la tapa al Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

COMÚ DE SANT JULIÀ
Actualitzada 04/05/2021 a les 12:15
Sant Julià de Lòria recupera la Ruta de la tapa després d’un any d’aturada forçosa per la pandèmia. I ho fa amb diverses novetats. La primera és que s’allargarà durant tot el mes. Concretament, es farà cada dijous, divendres i dissabte entre el 6 i el 29 de maig. “Hem ampliat les dates per adaptar-nos a les mesures sanitàries i al moment actual”, va declarar ahir la cònsol menor laurediana, Mireia Codina, durant la presentació de l’esdeveniment. Enguany són dotze els bars i restaurants de la parròquia que participen en la proposta gastronòmica. Els establiments oferiran una tapa d’autor i una cervesa Estrella Damm per tres euros.

La segona novetat de la Ruta de la tapa d’enguany, que arriba a la dotzena edició, és que el sorteig de premis per als participants es farà a través de l’aplicació per a telèfons mòbils AventuriQ i no, com fins ara, amb butlletes de paper i urnes. Per participar-hi, cal descarregar-se l’app, que va activar-se ahir a les sis de la tarda, i registrar-s’hi amb un correu electrònic i un número de telèfon. Només es permetrà votar una sola vegada. Tota la informació per registrar-s’hi és al web del comú de Sant Julià.

Jordi Escabias, membre d’Activa’t Coaching, empresa que ha dissenyat l’aplicació, va comentar que AventuriQ permetrà estalviar paper i temps. “Podrem disposar a l’instant i de manera fàcil de totes les dades”, va explicar. Escabias també va remarcar que el giny “traurà pressió als bars”, ja que “no hauran d’estar pendents de la votació” i podran “concentrar-se en el servei”.

Per la seva banda, la responsable del departament de Turisme i Comerç, Canòlich Ribot, va explicar que la Ruta de la tapa compta amb més de 70 col·laboradors i que tots els participants que es registrin amb l’aplicació podran entrar al sorteig de premis, que s’agruparan en diferents lots. A banda, qui hagi completat els dotze establiments també tindrà un premi assegurat.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts