PARRÒQUIES

Ordino inaugura la mostra itinerant de fotografies "Flora del Pirineu"

Es podrà visitar fins el 15 de maig als jardins de Casa Rossell i és fruit del projecte transfronterer Floralab

El conseller d'Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, Eduard Betriu, el cap d'Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, Sergi Riba, i Clara Pladevall, tècnica del CENMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Ordino va inaugurar la mostra itinerant de fotografies "Flora del Pirineu" el passat dijous i es podrà visitarfins al15 de maig als jardins de Casa Rossell. El projecte estàinclòsal programa de la Fira del bestiar organitzada pelCENMAque es va inaugurar el passat 15 d'abril a Sant Julià de Lòria i després d'Ordino fins al setembre, recorrerà les altres parròquies. Segons informa el comú, la mostra és fruit del projecte transfrontererFloralab, xarxa que treballa per la protecció d'espècies amenaçades al Pirineu i que durant el 2020 va convocar diferents concursos fotogràfics de participació ciutadana a l'Arièja, Catalunya, Pirineus Orientals i Andorra.

El tret de sortida de la mostra l'ha donat el conseller d'Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, Eduard Betriu. També hi ha assistit el cap d'Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, Sergi Riba, i ClaraPladevall, tècnica delCENMAi coordinadora del projecte a Andorra. Les imatges reproduïdes en una vintena de lones estan captades als tres espais naturals protegits d'Andorra: vall delMadriu, Parc natural de les valls delComapedrosai Parc natural de la vall deSorteny.

tracking