x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sant Julià de Lòria

Naturlandia traslladarà 40 animals a una reserva catalana

El parc portarà diferents tipus d'hervíbors a Wild Forest, un espai a Montserrat on els exemplars viuran en semillibertat
Muflons de Naturlandia que seran portats a Wild Forest

Muflons de Naturlandia que seran portats a Wild Forest

Muflons de Naturlandia que seran portats a Wild Forest

Naturlandia
Actualitzada 30/04/2021 a les 14:25
Naturlandia comença els propers dies el trasllat dels primers animals del parc amb la sortida de 40 hervíbors de les instal·lacions lauredianes fins a la reserva de Wild Forest, a la zona de Montserrat, segons ha informat en un comunicat. El trasllat està pendent d'uns tràmits burocràtics i es concretarà en els pròxims dies. L'ecoparc anuncia que es portaran 12 muflons, 6 isards, 5 cérvols japonesos i 4 ibèrics i 8 daines a aquest espai especialitzat en "aquest tipus d'acollides" on viuran en un terreny de 33 hectàrees "en semillibertat, deshumanitzats". 

El lloc de destinació dels animals del parc de la Rabassa és un centre de recuperació i santuari d'animals salvatges, constituït com a fundació, on acullen animals que no poden tornar al seu hàbitat natural i que funciona des del 2016, especifica Naturlandia. I precisa que Wild Forest no està obert al públic i només fa activitats amb gent que apadrina o fa donacions. Per acollir els hervíbors del parc lauredià ha iniciat una campanya de crowdfounding per aconseguir finançament col·lectiu per les despeses que representa l'arribada d'aquests animals.


Els responsables de Naturlandia remarquen que el parc farà un "seguiment acurat" del trasllat dels animals i de la posterior reintroducció al seu hàbitat. 

  • #8 pepe
    (30/04/21 22:49)

    será a España, insisto q estas cosas no se hace con el vecino francés. Sutil, si, un grupo de Cabras seran trasladadas a España, en Montserrat, en la provincia de Barcelona. Es menos salvaje y bestia, pero el trasfondo es el mismo....Dos judios y un ciclista detenidos....¿Adivinan ustedes q pregunta se estarian haciendo si fueran alemanes en 1937, al leer dicho titular? pues esto es lo mismo, se usan noticias simples y del dia a dia, para inocular palabras y conceptos de forma sutil y dificiles de detectar. Pero es la misma maxima, introducir de forma oculta, ideas y conceptos en las mentes de las personas sin q estas se den cuenta, q es mas o menos, la aplicacion a la politica de las ideas sobre propaganda del sobrinico del Dr. Freud, vamos, q no me invento nada, solo lo constato. Y algunas cabras o muflones de esas, seran cazadas por los ricos oligarcas barceloneses, q no os quepa duda. Pq nunca nada es lo q dicen q es. Y menos en estos tiempos.

    Respondre
  • #7 Calla qui hauria de demanar perdó
    (30/04/21 21:26)

    Quants anys de denunciar l'anacronisme del parc d'animals! Quants anys de defensar que ‎l'únic valor pedagògic del tancat d'animals era un valor absolutament negatiu que s'hauria ‎d'haver resolt, a cada visita, mostrant als infants i als escolars que el tancament d'exhibició en ‎espais confinats anava contra l'evolució genètica de les bèsties formada al llarg de milers i ‎milers d'anys! Per raons d'interès electoral, l'exconseller de comú, Sr. Josep Majoral, va ‎demanar genèricament perdó el dia del debat electoral pels errors comesos a Naturlandia. El ‎Sr. Josep Pintat, creador de Naturlandia, calla. ‎

    Respondre
  • #6 El rei lleó
    (30/04/21 15:52)

  • #5 Bon titular
    (30/04/21 15:39)

    Jajja quin titular. Ja els deixaran circular? O hibha confinament ? Porten el certificat de la generalitat ?

    Respondre
  • #4 Nasciturus
    (30/04/21 15:38)

    MA va dir..
    Com animals racionals, som l'única espècie que aborta a les seves cries ....

    Respondre
  • #3 Karlitos
    (30/04/21 15:14)

    MA va dir..
    Tots som animals, la diferència és que alguns són conscients i altres no. Però també hi ha animals que han evolucionat que per ordre d'evolució de l'espècie no fan el que fan molts éssers humans: per exemple, abandonar un nen o donar menjar a un i l'altre no.

    Respondre
  • #2 MA
    (30/04/21 14:39)

  • #1 Karlitos
    (30/04/21 14:21)

    Ostras, Catalunya ja te massa animals.....!40 mes.....pobres catalans que no hi son pas......!!!

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts