La festa del llibre tindrà tres localitzacions

Els actes s’iniciaran a les deu del matí i es distribuiran entre la plaça de les Pubilles, la plaça de Lalín i el Parc de la Mola

La festa del llibre tindrà tres localitzacionsARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Enguany, el comú d’Escaldes-Engordany ha decidit celebrar un Sant Jordi en directe. Així ho van anunciar el conseller de Vida Cultural, Valentí Closa, la cap del departament de Cultura, Anna Garcia, i la directora de la biblioteca comunal, Vanessa Sanjurjo, durant la roda de premsa d’ahir al matí.

“Aquest anys ens fa moltíssima il·lusió tornar a sortir al carrer i tenir contacte directe amb els ciutadans”, va expressar Garcia. Així doncs, deixant enrere el Sant Jordi virtual que va tenir lloc l’any passat imposat pel context de la pandèmia, des del comú es va anunciar que, sumant-se a la iniciativa de la resta de parròquies, la diada tindrà lloc presencialment. Concretament, en tres localitzacions diferents d’Escaldes-Engordany: el Parc de la Mola, on s’ubicarà l’espai demostratiu, infantil i comunal, la plaça de les Pubilles, on s’hi trobarà l’artesania, i la plaça de Lalín, on s’emplaçaran les parades editorials. De fet, la cap del departament de Cultura va detallar que hi haurà unes 15 parades en total i en totes les places hi haurà, almenys, un punt de venda de roses. Pel que fa als actes, tindran lloc de les deu del matí a les vuit del vespre i comptaran amb un protocol sanitari que respectarà les mesures de seguretat. “Hem estructurat un protocol adaptat per a cada acte en funció del seu espai”, va constatar el conseller Closa.

ELS ACTES

-L’obertura de l’espai de llibres, flors i artesania a la plaça de les Pubilles, plaça de Lalín i Parc de la Mola s’iniciarà a les 10 h.

-Els tallers per a infants de les escoles tindran lloc de les 10 a les 12.30 h i de les 14 a les 16.30 h al Parc de la Mola. A partir de les 16.45 h s’obrirà l’espai per a famílies.

-La ‘performance’ de dibuix corporal d’una rosa en directe amb Emma Regada es durà a terme a les 17.15 h al Parc de la Mola.

-La signatura de llibres amb escriptors del país tindrà lloc de les 17 a les 18.30 h al Parc de la Mola.

-L’espectacle infantil ‘El petit Dalí i el camí cap als somnis’, de la Cia. Viu el Teatre, es representarà a les 18 h al Prat del Roure.

tracking