x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Societat

La Fira del bestiar d'Ordino tindrà la cultura com a protagonista

El comú recupera la tradició, que se celebrarà del 7 al 9 de maig, 70 anys després
Fira del bestiar d'Ordino

Fira del bestiar d'Ordino

El comú recupera la tradició 70 anys després.

Cartell

La Fira del bestiar d'Ordino tindrà la cultura com a protagonista

Cartell promocional de la Fira del bestiar.

Comú d'Ordino
Actualitzada 19/04/2021 a les 14:51
El comú d'Ordino ha presentat aquest matí la Fira del bestiar, que se celebrarà del 7 al 9 de maig. La tradició torna 70 anys després, i estarà acompanyada d'actuacions, exposicions i un mercat de productes artesans i agroalimentaris. El conseller de Turisme, Esports i Dinamització d'Ordino, Jordi Serracanta, ha explicat que l'objectiu de la fira és fer-la també "turística i cultural" i es busca ser "un referent nacional i que pugui ser un atractiu turístic" per dinamitzar la parròquia. El pressupost per a l'esdeveniment és de 8.000 euros, i es preveuen diferents activitats durant els tres dies de fira. 

El divendres 7 de maig està reservat perquè els escolars facin una visita a la fira i coneguin les tradicions i el patrimoni "cultural i natural" d'Ordino. Cal remarcar que la fira de bestiar estarà ubicada a l'aparcament de la Tanada, on a banda de la fira parroquial també hi haurà la fira nacional i la subhasta de vedells de raça bruna que es farà el dissabte 8 de maig al matí. Es preveu que hi hagi entre 18 i 22 expositors en la fira, dels quals uns vuit vindran de l'Arieja, uns cinc de l'Alt Urgell i la resta seran d'Andorra. A més, per tal de donar vida a tota la parròquia i als establiments, hi haurà escenaris a tot el poble. 

Pel que fa a la vessant més cultural de la fira, tant dissabte com diumenge a les 12 hores, l'Esbart Valls del Nord farà unes ballades a Prat de Call. El diumenge a les 17 h s'oferirà un concert amb l''Orchestre de chambre d'Höte - Cie Jean-Paul RaffitConcert' al pati de Casa Rossell i el mateix dissabte, es farà un concert de música folk a càrrec del Duet Daura, també als jardins de Casa Rossell, i finalment a les 20 h a la plaça Major hi haurà una actuació d''Els Pali'.
 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts