Loteria

Bona Sort reparteix 750.000 euros d'un premi a Sant Julià

L’establiment lauredià ven cinc butlletes de la Loteria Nacional espanyola

Bona Sort reparteix 750.000 euros d'un premi a Sant JuliàCENMA-IEA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’administració de loteria de Sant Julià de Lòria Bona Sort ha venut cinc butlletes del primer premi del sorteig extraordinari de l’Associació Espanyola contra el Càncer de la Loteria Nacional, que es va portar a terme dissabte. El número premiat és el 46.531, que estava guardonat amb 150.000 euros cada un, per la qual cosa l’administració laurediana ha repartit un total de 750.000 euros. Bona Sort està associada a una administració de Lleida, que és un dels punts des del qual s’han repartit els premis.

La propietària de l’administració de loteria, Núria Cortina, va celebrar ahir a la tarda al Diari que “la notícia que una butlleta que has venut és la guanyadora sempre ajuda a portar una mica més de gent a la botiga, i si ho publiquen els mitjans, encara més”. De fet, ahir a la tarda el degoteig de clients que s’acostaven a Bona Sort per comprar una butlleta de loteria era constant.

D’altra banda, Cortina va explicar que al matí havia pogut parlar amb dos dels guanyadors. Cortina va apuntar que en molts casos no sap qui ha comprat el número premiat, ja que la majoria “van directament al banc a cobrar-lo”.

Aquesta no és la primera vegada que Bona Sort ha portat premis al país. A final del 2018 va repartir 270.734 euros d’un segon premi de l’Euromillones i el 2010, un de la Primitiva que es va validar a Montant de Tost amb gairebé 2,5 milions d’euros. La butlleta guanyadora va ser una de les tres premiades de la primera categoria, que van obtenir el màxim premi, ja que van encertar les sis combinacions. Les altres dues butlletes es van validar a Màlaga i a Gran Canària.

tracking