Encamp patirà afectacions puntuals de trànsit fins divendres

Entre les 19 h i les 23 h s'aplicarà el tractament final de protecció de granit del paviment entre la Plaça dels Arínsols i la rotonda del Prat del Genil

Afectacions diàries de trànsit a Encamp fins divendresComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comú d’Encamp ha informat que a partir d'avui i fins divendres entre les 19 h i les 23 hhi hauran afectacions puntuals del trànsit entre la Plaça dels Arínsol fins la rotonda del Prat del Genil. El motiu és la finalització delstreballs de remodelació de les avingudesamb l’aplicació d’un tractament de protecció del paviment de granit. Amb tot, el comú ha puntualitzatque es podrà seguint circulant en aquests punts, però s'haurà de fer amb precaució ja que s'estaran duent a terme els treballs i hi pot haver alguna afectació puntual. En aquest sentit, han afegit queno hi haurà tallsa l’entrada i sortida dels vehicles alsaparcaments, ni les zones de càrrega i descàrrega, ni tampoc l’itinerarini les parades de les línies d’autobúsque passen per aquet tram.

L’aplicació d’aquest tractamentpermetrà una major durabilitat del pavimentmitjançant una cristal·lització de la superfície que impermeabilitzarà el paviment de granit i les juntes, per tal deprotegir-lo envers les agressions exteriorscom poden ser la sal, l'oli dels vehicles oels xiclets. A més, facilitarà la seva neteja, ja que s'evita la penetració de qualsevol agent agressiu. "El fet de cristal·litzar els primers mil·límetres de paviment és molt més eficaç que un producte que tapi les porositats", han indicat des de la corporació encampadana.

L’elecció d’aquest material conjuntament amb el nou traçat de l’avinguda i l’eliminació de les zones d’aparcament lateral, són alguns dels elements que “obliguen” als vehicles a circular a poca velocitat, limitada a 20 quilòmetres per hora,que ésun dels objectius del projecte de remodelació de l’avinguda on s’ha volgut recuperar el carrer per al vianant i deixar el vehicle en segon pla.

tracking