El comú treballa per ordenar el trànsit dels camins de la parròquia

Molné afirma que la comissió de medi ambient s’ocupa de regular la circulació per assegurar la convivència entre qui hi va a caminar i qui hi accedeix amb vehicles

El comú treballa per ordenar el trànsit dels camins de la parròquiaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú massanenc està treballant en l’ordenació del trànsit pels camins de la parròquia. Així ho va afirmar al Diari la cònsol major, Olga Molné, que va explicar que “s’està treballant amb la comissió de medi ambient per regular la circulació i assegurar la convivència entre aquelles persones que hi van a caminar i aquells que hi circulen amb motos o bicicletes”. La Massana disposa d’un total de 81 camins, dels quals alguns encara no tenen una ordinació que en reguli l’ús.

Per aquest motiu, des de la corporació “estem intentant clarificar la situació de cada via i veure quina és la millor manera de gestionar cada zona”, va indicar la cònsol. I va posar l’exemple del camí ral, el qual considera tot un èxit. “Abans la Massana estava una mica d’esquena al riu, i la millora de la via ha permès tenir aquest passeig al costat del riu que està reservat a vianants i bicicletes”, va exposar. En aquesta línia, Molné va explicar que la intenció de la corporació és “anar-los ordenant de la mateixa manera que el camí ral, ja que actualment no tots es troben oberts i tenim implantades diverses ordinacions que prohibeixen el trànsit de vehicles motoritzats”.

La cònsol també va manifestar que la previsió és que es delimitin els camins tenint en compte la regulació que s’hi implanti. “Ens agradaria que hi hagués una sèrie de vies reservades per a vianants, per a bicicletes, i d’altres en què puguin circular vehicles motoritzats, tots indicats amb una bona retolació perquè la gent en sigui conscient”, va assenyalar Molné.

També va expressar que ja han recollit totes les ordinacions per començar a treballar amb la comissió de medi ambient “per així poder tenir enllestida tota la regulació abans de finals d’any per amabilitzar i millorar la qualitat de vida dels ciutadans de la parròquia”.

tracking