L'arc de leds de la rotonda de la Margineda estarà llest a l'estiu

Les obres de l’avinguda d’Enclar ja han iniciat la fase final de construcció

L'arc de leds de la rotonda de la Margineda estarà llest a l'estiuCOMÚ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Andorra la Vella tindrà enllestit el portal d’entrada a la capital, que s’ubicarà a la rotonda de la Margineda, al juny. Es tracta d’un arc de trenta metres que també incorporarà una pantalla led de 50 metres quadrats que permetrà la projecció d’imatges i vídeos. Per aquest motiu, la corporació va publicar ahir al BOPA un edicte per convocar un concurs nacional per adjudicar les obres de construcció de la infraestructura.

D’altra banda, el comú va informar que les obres d’urbanització del tram sud de l’avinguda d’Enclar avancen a bon ritme i ja han iniciat la fase final. Així, la remodelada avinguda oferirà una àmplia zona de passeig, amb una voravia de nou metres, i incorporarà un espai de jocs per als infants i una altra zona amb diferents aparells per poder practicar exercici físic a l’aire lliure.

El projecte potencia l’entrada a la parròquia a través de l’avinguda d’Enclar amb l’objectiu de fomentar un major flux de vehicles que accedeixin al centre de la capital a través de Santa Coloma i la part alta de l’avinguda Meritxell.

tracking