x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sant Julià de Lòria

Desperta Laurèdia proposa reformar l'avinguda Verge de Canòlich

El grup de l'oposició planteja pacificar la mobilitat a peu amb el trànsit rodat, millorar l'accessibilitat a la via i embellir l'espai públic
Actualitzada 17/02/2020 a les 10:30
Desperta Laurèdia ha demanat a la majoria del comú que estudiï fer una reforma de l'avinguda Verge de Canòlich per "millorar-ne l'accessibilitat, pacificant la mobilitat a peu amb el trànsit rodat i embellir-la", segons ha fet públic en un comunicat aquest matí. El grup de l'oposició que lidera Cerni Cairat recorda que s'han de fer obres de la separativa d'aigües en el tram central i considera que s'hauria d'aprofitar per fer un projecte "d'ampli abast" que inclogui l'eliminació de barreres arquitectòniques d'alguns trams de la vorera i aplicar mesures "que garanteixin que la circulació de vehicles és a una velocitat reduïda dins la via urbana".
La reforma s'hauria d'estendre al parc del Prat Gran "com a nexe d'unió entre els barris sud i nord de Sant Julià" i hauria de tenir en compte la construcció dels nous espais de la universitat i de la residència universitària, segons assenyla Desperta Laurèdia. El grup defensa que el projecte es faci amb la participació dels veïns, els comerciants, els restauradors i la resta d'actors públics i privas afectats i agraeixen la predisposició de la majoria comunal d'Unió Laurediana "d'estudiar i treballar conjuntament aquesta proposta".  
  • #1 Lauredià
    (17/02/20 10:32)

    A la foto es veu com era abans. Ara és un nyap ple de cotxes per tot arreu i cues sense fi quan els serveis de circulació es posen a regular la mega rotonda. A més els que baixen de la Rabassa no respecten l'Stop que tenen en accedir a la cruïlla.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts