El cap de comunicació del comú cobra 3.800 euros bruts al mes

Els càrrecs de confiança que va designar la cònsol major, Rosa Gili, perceben entre 50.000 i 34.000 euros bruts a l'any en tretze pagues, segons ha fet saber aquesta tarda a la sessió del consell de comú

El cap de comunicació cobra 3.800 euros bruts al mesTwitter comú Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cap de comunicació del comú d'Escaldes-Engordany, Ferran Rabanaque, cobra 3.800 euros bruts al mes, segons ha fet saber aquesta tarda la corporació a la sessió del consell de comú, després que Demòcrates emetés una pregunta sobre la xifra dels salaris dels càrrecs de confiança i de relació especial. En concret, Rabanaque percep 49.400 euros bruts anuals en tretze pagues com a assessor d'estratègia, comunicació i protocol. Un sou que també igualen el secretari general, Cerni Escalé, i la interventora comunal, Rosa Quero. L'assessora de finances,Beatriz Pintos, percep 2.800 euros bruts mensuals, fet que suposa un total de 36.400 euros anuals, mentre que Pilar Zúñiga, assessora d'administració i gestió, rep 2.600 euros bruts, que representen una xifra de 33.800 euros a l'any.

La corporació escaldenca destina 20.600 euros bruts mensuals als salaris dels càrrecs de confiança. La cònsol major, Rosa Gili, ha assegurat que aquesta xifra és un 22% inferior a la de l'anterior mandat, ja que el comú gastava un total de 26.400 euros bruts al mes en salaris.

tracking