El comú estima tenir totes les obres enllestides abans de finals de mes

L’adjudicatària segueix treballant en el carrer de les Escoles i en la zona de Sant Miquel i espera poder concloure per Carnaval

El comú estima tenir totes les obres enllestides abans de finals de mesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Encamp estima que les obres a les vies paral·leles amb les avingudes François Mitterrand i Joan Martí estaran enllestides abans de Carnaval, a finals d’aquest mateix mes. Així ho va confirmar la cònsol major, Laura Mas, al Diari, on va explicar que, tot i que Mitterrand i Martí es van obrir a la circulació de vehicles a principis de setmana i estan pràcticament enllestides, l’empresa constructora a qui se li van adjudicar les obres encara està treballant per acabar alguns carrers dels voltants. Un d’aquests és el carrer de les Escoles, situat al final de l’avinguda Martí i davant de la plaça del Consell, on la corporació encampadana tenia previst renovar les voreres abans de la segona setmana de febrer. “A l’alçada del Pont de les Escoles, els operaris encara estan acabant la voravia i aquesta setmana esperem que tinguin el nou asfalt fet”, va explicar Mas, que va advertir que quan estigui enllestit, els autobusos podran tornar a fer el trajecte habitual per dins de la parròquia com feien fins al començament de les obres l’any passat. Més enllà del pont de les Escoles, la corporació té un altre projecte que encara no ha tancat i que està fora de termini fruit dels nombrosos endarreriments que van patir les avingudes François Mitterrand i Joan Martí durant els últims quatre mesos. En aquest cas, els treballs se situen a la zona de Sant Miquel, prop del parc de la gent gran, on el comú va demanar fer un nou espai de jocs per als més menuts. “A la part alta de les avingudes estan acabant les rematades finals i a la part de Sant Miquel, s’ha de construir un parc infantil”, va avançar Mas, que va admetre que aquest serà l’últim pas per acabar definitivament un període d’obres que ha afectat dues de les vies més importants de la parròquia. Tanmateix, tot i no posar una data concreta per donar per acabats els treballs, sí que va destacar que “a finals de mes, per Carnaval hauria d’estar gairebé tot enllestit”. Així doncs, a finals de mes, si tot va bé, quan l’empresa constructora acabi les obres al carrer de les Escoles i a Sant Miquel, el comú podrà donar per acabats uns treballs que estaven previstos per a la primera setmana de desembre, abans del pont de la Puríssima, però que s’han anat retardant per la seva complexitat i per la dubtosa gestió de l’adjudicatària, que s’ha saltat en més d’una ocasió les previsions que pactaven amb el comú.

El comú estudia multar

Tal com va avançar l’anterior cònsol major encampadà, Jordi Torres, la corporació va demanar a la constructora un informe on donés una explicació sobre els reiterats retards que han patit les obres de les avingudes Mitterrand i Martí, que ja ha estat entregat i que resideix en mans dels tècnics comunals que seran els encarregats de valorar si el comú ha d’obrir un expedient sancionador per incompliment de dates o no. “El departament va rebre l’informe en questió, ara els hem de deixar treballar i que decideixin què hem de fer”, va concloure la cònsol major, que no es va voler posar cap termini per prendre una decisió.

tracking