x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

El comú aprova uns comptes de 50 milions d'euros i 14 d'inversió

La corporació inicia la construcció d’un espai públic a la zona del Prat del Rull de mil metres quadrats amb un cost d’1,2 milions d’euros
El comú d’Andorra la Vella va aprovar ahir un pressupost per a l’exercici del 2020 de 49,74 milions d’euros amb l’abstenció dels tres membres de l’oposició. Es tracta d’uns comptes un 4,67% superiors als del 2019, amb una inversió real de 14,36 milions d’euros, un 9,44% més que l’exercici anterior. “És un pressupost continuista respecte al mandat anterior amb una parròquia per a les persones, democratitzant l'espai públic, en el qual també s’inclou una reducció del deute de tres milions d'euros” va dir el cònsol menor, David Astrié. En aquest sentit, el projecte amb major dotació pressupostària correspon a la
  • #2 by the face
    (31/01/20 16:57)

    s'adjudiquen obres per valor de 1.200.000 euros sense concurs públic. Això si que es començar el mandat por todo lo alto !!!

    Respondre
  • #1 Deute públic
    (31/01/20 13:58)

    Es imprescindible gastar-se tants milions? Prat del Rull es necessari? I ara un museu a casa la vall que se li ha encapritxat a una persona? Un museu per a que?????? Ja es prou maca com es casa la vall amb el poc que queda de la seva originalitat i història.
    Tenim més gastos que Barcelona amb proporció!!! Cuan estigui tot sobre construït a tot arreu, el comú endeutat, el barri antic convertit amb una zona de borratxeres i amb zero veïns, sous milionaris, la passarel·la de la plaça cap al super barri de borratxeres, despeses estratosfèriques.... Llavors fotreu el camp a casa vostra donant l'esquena a les vostres irresponsabilitats, temps al temps, tot es sabrà algun dia.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts