TRADICIONS

Encamp repartirà 1.500 racions d'escudella de Sant Antoni

La novetat d'enguany, que es celebrarà diumenge 19 de gener a les 13.30 hores, és que es repartiran racions sense gluten per a les persones celíaques

La millor escudella del món

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encamp celebra el pròxim diumenge 19 de gener la tradicional escudella de Sant Antoni a la plaçadels Arínsols, on es repartiran 1.500 racions. La sopa, que es servirà al voltant de les 13.30 hores,està elaborada per les padrines del poble i pels treballadors del departament de cultura, utilitzant 700 litres de caldo,3.000 mandonguilles,gallina, bull, arròs, cigrons i verdures, entre altres ingredients. El Pas de la Casa també se suma a la celebració, que tindrà lloc diumenge 26 de gener a partir de les 13 hores als voltants de lʼesglésia de Sant Pere, i es repartiran unes 600 racions. La novetat d'enguany és que es repartiran racions d'escudella, pa i tortell sense gluten per a les persones celíaques.

Mitja hora abans de la degustació tindran lloc els tradicionals Encants de Sant Antoni, on es subhastaran diversos productes, com coques, bulls o embotits, i els diners aniran destinats a obres socials.

tracking