Discordances en el cessament del director de Joventut i Esports

Les decisions es prendran en consens entre els membres de la comissió i el màxim responsable serà el conseller Xavier Fernández

Discordances en el cessament d'Ignasi Vinós

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cessamentdel director del departament de Joventut i Esports, Ignasi Vinós, ha provocat discordances durantla primera sessió ordinària del consell de comú, en la qual s'han aprovat la majoria dels punts de l'ordre del dia per assentiment. De manera provisional i durant un termini que pot durar entre sis mesos i un any, les decisions es prendran en consens entre els membres de la comissió i el màxim responsable serà el conseller Xavier Fernández. El PS s'ha abstingut en aquesta decisió i ha valorat que el conseller és una figura política i que, per tant, no hauria d'encarregar-se de tasques tècniques. Per la seva part, tant el conseller com la cònsol major, Laura Mas, han reiterat que només es farà càrrec de la gestió.

David Ríos ha demanat durant els precs i preguntes quins consellers treballarien a temps complet, per quin motiu i quin salari percebrien. En aquest sentit, Mas ha indicat que només hi hauria un conseller, Xavier Fernández, i que es farà càrrec de dues conselleries: Joventut i Esports i Via Pública. La cònsol major ha argumentat la decisió amb el seu programa i ha recalcat que amb el pla d'accions de la Vila Europea de l'Esport 2020 i Andorra 2021 hi ha molta feina a fer. Així mateix, ha expressat que el sou serà de 3.352,43€ bruts. El PS també s'ha mostrat contrari a aquesta decisió i ha indicat que hi ha conselleries més importants.

tracking