x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
designacions

Miquel Rossell serà el responsable de Circulació a Andorra la Vella

L’actual cap dels banders s’incorporarà com a assessor de confiança de la cònsol o com a director del servei comunal
Rossell al despatx com a cap dels banders.

Miquel Rossell serà el cap de Circulació de la capital

Rossell al despatx com a cap dels banders.

ARXIU
Actualitzada 09/01/2020 a les 12:50
Miquel Rossell, l’home que durant més d’un lustre ha estat al capdavant del cos de banders, s’incorporarà al comú d’Andorra la Vella per posar-se al capdavant del servei de Circulació, sens dubte el més important del país i amb una plantilla que compta amb una norantena de persones que s’encarreguen del trànsit als carrers de la capital. Rossell (47 anys) ha rebut l’oferta de la cònsol, Conxita Marsol, i ara queda per definir com es materialitza aquesta incorporació i sota quin càrrec. En aquests moments hi ha dues opcions sobre la taula. La primera seria que Rossell sigui el màxim responsables dels agents de circulació com a assessor de confiança de Marsol. L’altra possibilitat és que ho faci directament com a director de Circulació, ja que com a funcionari es pot beneficiar del que s’anomena comissió de serveis, tal com es preveu a la Llei de Funció Pública, i que com el seu nom indica permet als funcionaris prestar els seus serveis en un altre lloc que no és el seu.

Policia
En tot cas, per a Rossell tot el que fa referència a la circulació i als problemes de trànsit no serà nou, ja que la seva trajectòria es va iniciar com a policia, tot i que no va ser el seu àmbit d’actuació en el cos, i també està acostumat com a cap dels banders a dirigir un grup de persones. El Govern de Toni Martí va aprovar el març del 2012 el nomenament de Rossell com a cap de banders, a proposta del ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp. Rossell treballava des del maig del 2010 com a cap del grup de delictes contra les persones de l’àrea de policia criminal del cos d’ordre, on va entrar l’any 1990 i on va desenvolupar diversos càrrecs de responsabilitat. L’any 2008 va ser nomenat sotsoficial de policia i també va ser cap de la unitat d’investigació criminal 1 de l’àrea de policia criminal. En l’àmbit acadèmic, Rossell va formar-se a l’escola d’informàtica d’Andorra i també va realitzar formacions diverses en l’àmbit jurídic i de dret andorrà. A més, en el marc de la seva trajectòria al cos de policia, el futur responsable de Circulació de la capital també ha estat format, entre d’altres àmbits, en l’àrea de comandament (protocols d’intervenció, lideratge, gestió de situacions límit, treball en equip, etcètera). Rossell ha tingut una llarga car­rera, on destaca especialment els anys que va estar al capdavant del grup d’estupefaents. Va ser una època en que es van assolir fites en el comís de drogues i on hi va haver una gran quantitat de detencions. Rossell va desenvolupar aquesta tasca durant la major part del mandat de Joan Ramon Peralba com a director.

 
EL COMÚ LAUREDIÀ DISPOSARÀ DE SET CONSELLERIES
El comú de Sant Julià de Lòria s’estructurarà en set conselleries: Finances; Manteniment, Medi Ambient i Sostenibilitat; Social; Urbanisme i Cadastre; Circulació i Aparcaments; Cultura i Educació, i Turisme i Esports. Els cònsols major i menor lauredians, Josep Majoral i Mireia Codina, respectivament, van validar ahir l’organització i funcionament que tindrà la corporació durant els pròxims quatre anys. Pel que fa a les comissions, la de Finances; Urbanisme i Cadastre, i la de Manteniment, Medi Ambient i Sostenibilitat quedaran circumscrites al cònsol major. I les de Cultura i Educació; Turisme i Esports; Circulació i Aparcaments, i Social a la cònsol menor. Tanmateix, ambdós cònsols, acompanyats dels consellers majors i menors, van informar personalment els treballadors comunals.
  • #18 Estupendo
    (11/01/20 15:07)

    Miquel va dir..
    Estupendo i si ja li han donat dos càrrecs de confiança seguits ja es pot donar per ben pagat. Deixeu alguna cosa per la resta.

    Respondre
  • #17 Miquel
    (10/01/20 13:52)

    He tingut l'oportunitat de treballar conjuntament en un projecte. Realment competent i seriós. Bon professional.

    Respondre
  • #16 Un bander qualsevol
    (09/01/20 23:54)

    Quanta ignorància en algun dels comentaris!!! sigueu més feliços i no estigueu tant amargats!!!
    Només dir a la Sra. Marsol que ha fet un molt bon fitxatge.
    Quan el Miquel va començar de director amb els Banders, el Cos passava realment per un dels seus pitjors moments i en un estat de deixadesa realment important...només dir que actualment el Cos es troba en el seu millor moment!
    La notícia de la marxa del Miquel no ha estat cap alegria pel Cos, ans tot el contrari.
    Desitjar-li molta sort en aquesta nova etapa i esperar que la feina que s'ha dut a terme aquests darrers anys, no sigui en va i es pugui aportar una continuïtat al Cos amb la futura nova direcció...
    Miquel ens veiem ben aviat a la inauguració de la nova caserna del Cos de Banders...

    Respondre
  • #15 John
    (09/01/20 21:13)

    Per molt que el volgueu adornar, aquest noi va enchufanse a tot arreu

    Respondre
  • #14 Cunyat
    (09/01/20 21:09)

    Cunyat del Consol menor. Quines coses... de Poli a bander i ara a circulació sense haver tocat mai aquesta tecla, sense edicte. Ole.

    Respondre
  • #13 Per tu
    (09/01/20 18:33)

  • #12 Ellmateix
    (09/01/20 18:18)

    El contingut de l'article el deu haver redactat ell mateix quants elogis i els banders obrint xampany quin contrast

    Respondre
  • #11 RJ
    (09/01/20 14:01)

  • #10 Però
    (09/01/20 13:16)

    Lhi has demanat a tota la teva família  “avui sms bons per tu” ja fa dies que sabem qui ets !!! Sobre tot a la Poli 
    Jjajjasjbsj

    Respondre
  • #9 Ciutada
    (09/01/20 13:10)

    Molt bon professional amb la tasca que ha portat com a director del Departament de Banders, qui ha vist i qui veu aquest Departament, i a més, una gran persona!

    Respondre
Veure’n més
18
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts