El comú lauredià tindrà set conselleries i comissions

Majoral i Codina han validat l'organització de la corporació de l'actual mandat

El comú lauredià tindrà set conselleries i comissionsComú Sant Julià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cònsol major, Josep Majoral, i la cònsol menor, Mireia Codina, de la parròquia laurediana han validat l'organització i el funcionament de la corporació amb la definició de les conselleries per a l'actual mandat. Majoral i Codina han volgut informar personalment als treballadors del comú de la composició de la corporació.

Maria Angels Marfany serà la consellera de Finances. Rossend Duró s'ocuparà de l'espai de Manteniments, Medi Ambient i Sostenibilitat. Maria Servat serà la responsable de Social. Carles Felip Pereira s'encarregarà d'Urbanisme i Cadastre. Cristià March estarà al capdavant de la consellereria de Circulació i Aparcaments. Sonia Carrillo serà la consellera de Cultura i Educació i Diana Sánchez de la de Turisme i Esports.

Durant la jornada, també "s'ha proposat la creació de les respectives comissions", segons ha informat el comú de Sant Julià en un comunicat. Les comissions de Finances, Urbanisme i Cadastre així com la de Manteniment, Medi Ambient i Sostenibilitat quedaran circumscrites a Majoral. Cultura i Educació, Turisme i Esports, Circulació i Aparcaments com la de Social seran per a Codina.

tracking