x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Uns Reis amb molta marxa

La cavalcada de Reis a la capital i Escaldes-Engordany va aplegar milers d’assistents que van esperar amb molta ànsia la seva arribada, acompanyats de música i festa i amb una comitiva de centenars de persones que va repartir més de deu tones de caramels.
Rumba, batucada i nadales. Aquesta va ser la carta de presentació dels Reis Mags de la capital i d’Escaldes-Engordany, que van fer trontollar les milers de cares il·lusionades per l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar en una nit màgica, i de les més esperades tant per grans com per xics. Setze carrosses van omplir les avingudes Meritxell i Carlemany i els carrers de les dues localitats amb colors vius i intensos que no deixaven indiferent la vista de ningú. El rei Melcior o el rei blanc va ser el primer a aparèixer, tal com marca la tradició, amb el seu
  • #8 Marcel malenc
    (07/01/20 11:29)

    andorranu va dir..
    Aborrida perque? Nens i nenes petits entusiasmats, rialles dels familiars al veurer la magia que comporten els reis. Es molt fàcil criticar quan no as contrivuit amb res!

    Respondre
  • #7 M
    (06/01/20 19:31)

    Masses caramels!!!! No cal....

    Respondre
  • #6 Laura
    (06/01/20 17:14)

    Masses caramels,la majoria queden per terra deixant les avingudes pegalloses. A part son caramels no aptes pels més petits. Podrien ser dels tous així serien menys perillosos i en podrien menjar tots.

    Respondre
  • #5 La meva opinió
    (06/01/20 15:26)

    Una cavalcada sense identitat, on els protagonistes són els superherois de marvel i grans dosis de sucre, batucades i rumba en comptes de cançons nadalenques. Que va ser de l'infant Jesus? Estem americanitzats sense remei.

    Respondre
  • #4 andorranu
    (06/01/20 13:49)

  • #3 Jordi Brau
    (06/01/20 13:10)

    Potser la cavalcada no ajuda al comerç o contenta al turista, potser per això els cònsols que tant fan pels de fora no s'hi posen per tan poc. Cavalcada pobre, antiquada y aborrida, els nostres infants mereixen més...

    Respondre
  • #2 andorranu
    (06/01/20 13:08)

    Bona cavalcada familiar sense complements extranys a la nostra cultura cristiana. No és d´extranyar que moltes families d´Espanya i França hi vinguin a presenciar-la. Enhorabona.

    Respondre
  • #1 In crescendo
    (06/01/20 08:57)

    Quina màgia? La de Walt Disney?

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts