TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

El comú anuncia l'enderrocament de l'edifici annex del pavelló de l'Aldosa

L'immoble, que acollia les pistes de tennis exterior i interiors de les instal·lacions esportives, porta més de quinze anys tancat al públic

Acord per la desconstrucció de l'edifici annex del pavelló de l'AldosaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La junta de Govern del comú de la Massana ha acordat l'encàrrec d'un projecte tècnic de descontrucció de l'edifici annex del pavelló de l'Aldosa a una enginyeria del país. El projecte ha estat demanat perquè "s'ha detectat un assentament en un dels pilars, cosa que a mig termini podria afectar l'estructura de l'edifici", segons ha informat el comú.

L'edifici, que acollia les pistes de tennis exteriors i interiors del pavelló esportiu, fa més de quinze anys que està tancat tant al públic com als usuaris de l'escola Àgora Internacional que es troba al costat.

Els treballs preparatoris tindran lloc al desembre i es preveu que durant els mesos de gener i febrer "es pugui portar a terme la desconstrucció per fases". El pròxim 18 de desembre, el cònsol major de la Massana, David Baró, "proposarà al ple aprovar la ratificació del crèdit extraordinari per l'avenç de fons", que estarà finançada per ingressos propis i tresoreria disponible, "sense generar endeutament".

tracking