E-SPORTS

La sala Àgora inicia aquest dissabte la Lliga de videojocs d'Andorra

Els gamers del país tenen una cita entre les 12 i les 20 hores per competir al Fornite, FIFA20, Clash Royale i Brawul Stars

Neix la primera lliga de Videojocs d'AndorraLVA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sala Àgora de l’edifici administratiu comunal del Comú d’Andorra la

Vella inicia aquest dissabte 7 de desembre la tercera edició de la competició de jocs en línia de referència. Els gamers del país tenen una cita entre les 12 i les 20 hores per competir al Fornite, FIFA20, Clash Royale i Brawul Stars en un gran espai dedicat als e-Sports i la competició. Per participar en l'esdeveniment, que és gratuït i està organitzat per What you playamb el suport del departament de Joventut del Comú, cal inscripció online els dies previs o el mateix dia de l'esdeveniment de forma presencial.

La capital continuarà de festa aquest cap de setmana amb l'espectacle itinerant de La caravane polaire, que tindrà lloc dissabte a partir de les 18.30 hores, la qual recorrerà l'avinguda Riberaygua i l'avinguda Meritxell fins a la plaça del poble. La caravana polar té com a protagonista un ós polar de grans dimensions, alçant-se sobre dues potes i oferint parades amb màgia i llums. El Mercat de Nadal continuarà oferint el cicle Tast al mercat, aquest cop amb el xef Jordi Banqueri delPlató Restaurant by Arthotel d’Andorra la Vella, entre les 13 i 15 hores a la mateixa plaça del Poble. Entre divendres a la tarda i diumenge hi haurà reinterpretacions de nadales de mà de grups ben variats del país, entre els quals hi sónSpinguet & Primmirat, Martha Roquett o la Coral Casamanya, així com l'espectacle audiovisual Un Nadal de llum i so i activitats gratuïtes infantils.

tracking